Kırıkkale’de oto sanayide bayram yoğunluğu

Kırıkkale’de oto sanayide bayram yoğunluğu
 Muhabir
Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Kırıkkale’de tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.

RUTİN BAKIMLARINI İHMAL ETMEYİN

Ramazan Bayramına sayılı günler kala aracı ile yolculuğa çıkacak vatandaşlar, araçlarının genel bakımlarını yaptırmak için oto sanayilerin yolunu tuttu. Kırıkkale’de, sürücüler yağ, su, fren gibi rutin bakımları için sıraya girdi. Kırıkkale’de bulunan oto tamir ustaları, sürücülerin araçlarındaki rutin bakımlarını ihmal etmemelerini söyledi.

KONTROLLERİ YAPTIRMALARI GEREKİR

Bayram öncesinde yaşanan yoğunluktan memnun olduklarını söyleyen oto tamir ustası Orhan Zengin, “Son bir haftadır bayram hareketliliği başladı. Uzun izinleri olduğu için yola çıkmadan önce araçlarını kontrol ettirmek istiyorlar. Sürücüler, uzun yol yapacakları için belirli bir şikayet değil de araçlarını kontrol ettirmek için geliyorlar. Fren, su, yağ, klima kontrolü için geliyorlar. Bizler de bir eksiği varsa yapıp gönderiyoruz. Bayram öncesi daha çok hızlanma olur, bayram dönüşü de hareketlilik devam eder. Uzun yola giden sürücülerin mutlaka araçlarının rutin kontrollerini yaptırmaları gerekir” dedi.

kirikkalede-oto-sanayide-bayram-yogunlugu-1.jpg

ARIZLARINI VE BAKIMLARI YAPILIYOR

Aracına bakım yaptıran Fatih Sünbül ise, “Bayram öncesi aracımızın bakımlarını yaptırma için sanayiye getirdik. Arızalarını ve bakımlarını yaptırıyoruz” diye konuştu. Araçların uzun yollarda arıza yaptığını belirten Bilal Hoşgör, “Bayram tatiline çıkan vatandaşların Ilgaz, Ankara, Kastamonu taraflarında arızalar yapıyor. Biz de o araçları çekiyoruz. Şu an bir yoğunluk var” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 248 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.