02 Aralık 2008 Salı 23:11  Alanyada da Şehit 16:38  Çığırtkanlar cezalandırıldı 09:56  Yangın mücadele timi kurulacak 09:53  Küresel ısınmaya karşı pedal çevirdiler 09:50  Çöp toplama saatleri değişti 09:48  Antalya’nın kurtuluşu kutlandı 09:48  Sevgisiz dünya olmaz 09:46  Sıcaklık 45 derece 09:45  “Eller Üretimde Ürünler Görücüde” 09:44  LPG’li sistem yoğun ilgi 09:43  
 Çok Okunanlar
 
 Çok Yorumlananlar
 


GENÇLİK FESTİVALİ’NDE MUHTEŞEM GALA
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve FOMGED işbirliğiyle bu yıl 8’ncisi düzenlenen Uluslararası Gençlik Festivali AKM Aspendos Salonunda düzenlenen muhteşem bir gala ile sona erdi.

Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği galanın açılış konuşmasını yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu, “Düzenlediğimiz bu gençlik festivali, bir çok farklı kültürlerin kaynaşmasına ve güçlü dostlukların kurulmasına vesile olmuş, Antalya’nın marka değerine katkıda bulunmuştur. Festival sona ersede bu dostluklar umuyoruz ki dünya barışına katkıda bulunacaktır.” şeklinde konuştu. Köleoğlu, misafirlerimizi güzel bir şekilde ağırlayarak, Türkiye’yi ve Antalya’yı en iyi şekilde temsil eden Antalyalı gençlere de çok teşekkür ediyorum” dedi. Köleoğlu daha sonra festivale katılan yabancı ve yerli öğrenci gruplarına plaket verdi.GENÇLERDEN GÖRSEL ŞÖLEN Acaristan, Azerbaycan, Başkordistan, Estonya, Hollanda, Letonya, Litvanya, Romanya, Tataristan, Ukrayna, Kazakistan ve Rusya’dan gelen gruplar ülkelerine özgü danslarıyla gala gecesine katılan Antalyalılara görsel bir şölen yaşattı. Gece sonunda hep birlikte sahneye çıkan gençler, Onuncu Yıl Marşını davetlilerle birlikte söyleyerek tüm dünyaya barış mesajı iletti. Antalya’nın tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret etme fırsatı bulan yabancı konuklar, yaşıtları ile sıkı dostluklar kurarak, karşılıklı kültür paylaşımında bulunmanın sevinciyle ülkelerine hareket etti.




11:54:15
02 Aralik 2008
Bu haber  75  kere okundu Yazıcıya Yolla
YORUMLAR
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin
İsim
E-posta
Başlık
Yorum
       Tüm alanlari doldurmaniz gerekmektedir
Döviz Kurları
  Alış Satış
$ Dolar 1.5858 1.5934
Euro 2.0052 2.0149
Untitled Document
  Hava Durumu
ANKARA
ANKARA
ANKARA
ANKARA
ANKARA
Yazarlarimiz
ENVER ÖZTÜRK
Geleceğin yarınını görememek?
ZEYYAT ŞAHİN
DÜŞ YOLCULUĞU
HAKAN ÇIRAK
BİRAZ BİRAZ…
ALİKEMAL BİRİNCİ
Kalenema Vadisi’nin isyanı
MÜRSEL NAMLI
KENE
EBUBEKİR SAĞLAM
Embesiller sizi!..
ERDOĞAN KIRMIZIOĞLU
TOGAN YAZI- ŞİİR KÖŞESİ
AHMET ARIK
TAKSİM’DE İŞÇİ BAYRAMI!
CİHAT RAMAZAN GÜRBÜZ
BUNLAR MI DARBE YAPACAK?
Iletisim   |   Künye   |   Anasayfam yap   |   Sik Kullanilanlara Ekle
Optimizasyon IE 5+ ve FF1+[ 1024 x 768 ] & Macromedia Flash
Tüm içerikler deneme yayını için eklenmiştir.