13 Ekim 2008 Pazartesi 10:48  Alanyada da Şehit 16:38  Çığırtkanlar cezalandırıldı 09:56  Yangın mücadele timi kurulacak 09:53  Küresel ısınmaya karşı pedal çevirdiler 09:50  Çöp toplama saatleri değişti 09:48  Antalya’nın kurtuluşu kutlandı 09:48  Sevgisiz dünya olmaz 09:46  Sıcaklık 45 derece 09:45  “Eller Üretimde Ürünler Görücüde” 09:44  LPG’li sistem yoğun ilgi 09:43  
 Çok Okunanlar
 
 Çok Yorumlananlar
 


VEDAT ERBAY MASTER OLİMPİYATLARINA HAZIRLANIYOR
İtalya da düzenlenen Okçuluk Olimpiyatları nda Türkiye yi temsil eden ve Avrupa üçüncüsü olan Vedat Erbay, Antalya nın Manavgat ilçesinde bulunan Kamelya World Hotel de çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya'da çalışmalarını sürdüren Vedat Erbay, bu yıl yarışmalarının çok yoğun olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz Kasım ayından bu yana hemen hemen her ay değişik ülkelerde yarışıyorum. Bu senenin başlangıcı olarak İtalya'da düzenlenen Okçuluk Olimpiyatları'nda Avrupa üçüncüsü oldum. Tabi bu benim ve ülkem için sevindirici. Çalışmalara yoğun bir şekilde devam ediyorum. Her yıl daha büyük yarışlar var. Onlara hazırlanıyorum" diye konuştu. Turizm'de okçuluğun önemli olduğunu söyleyen Erbay, "Turizm'de okçuluk çok ileri düzeyde. Ben 9 yıldır Kamelya World'de çalışıyorum. Yaklaşık 500 tane ilk defa burada spora başlamış ve şu an kendi ülkelerinde ciddi kulüp sporcusu olmuş misafirlerimiz var. Hepsiyle irtibat kuruyoruz. Birçoğu milli takımlarda yarışıyor. Turizm'de okçuluk gerçekten çok seviliyor, çok üst düzey bir spor" şeklinde konuştu. Manavgat'ta okçuluk okulu kurduklarını belirten Erbay, "Burada tüm dünyaya öğrenci yetiştiriyoruz. Bu ülkemiz adına da çok güzel. Bu çalışmamız bizleri de onurlandırıyor ve gurur veriyor" şeklinde konuştu. 28 Ağustos 2008 tarihinde ilk defa yapılacak Master Olimpiyatları'na hazırlandığını söyleyen Erbay, yüzde 90 altın madalyayı alabileceğini belirtti. Kasım ayında Manavgat Kamelya World'de okçuluk yarışması düzenleneceğini söyleyen Vedat Erbay, bir haftalık eğitim sürecinde yurt dışından gelen misafirlere günde 5 saat eğitimler verileceğini ve Kamelya World Cup 2008 adı altında okçuluk turnuvası düzenleneceğini söyledi.




09:10:17
13 Ekim 2008
Bu haber  126  kere okundu Yazıcıya Yolla
YORUMLAR
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin
İsim
E-posta
Başlık
Yorum
       Tüm alanlari doldurmaniz gerekmektedir
Döviz Kurları
  Alış Satış
$ Dolar 1.4220 1.4289
Euro 1.9310 1.9403
Untitled Document
  Hava Durumu
ANKARA
ANKARA
ANKARA
ANKARA
ANKARA
Yazarlarimiz
ENVER ÖZTÜRK
Geleceğin yarınını görememek?
ZEYYAT ŞAHİN
DÜŞ YOLCULUĞU
HAKAN ÇIRAK
BİRAZ BİRAZ…
ALİKEMAL BİRİNCİ
Kalenema Vadisi’nin isyanı
MÜRSEL NAMLI
KENE
EBUBEKİR SAĞLAM
Embesiller sizi!..
ERDOĞAN KIRMIZIOĞLU
TOGAN YAZI- ŞİİR KÖŞESİ
AHMET ARIK
TAKSİM’DE İŞÇİ BAYRAMI!
CİHAT RAMAZAN GÜRBÜZ
BUNLAR MI DARBE YAPACAK?
Iletisim   |   Künye   |   Anasayfam yap   |   Sik Kullanilanlara Ekle
Optimizasyon IE 5+ ve FF1+[ 1024 x 768 ] & Macromedia Flash
Tüm içerikler deneme yayını için eklenmiştir.