Ben okuyorum, çok mutluyum

Ben okuyorum, çok mutluyum
 İnternet Editörü
Kırıkkale'de eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Özel Gazi Koleji'nde 'Ben Okuyorum, Çok Mutluyum' adı altında okuma etkinliği düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte öğrencilerin ilk okuma heyecanı objektiflere yansıdı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Yarının başarılı öğrencilerini yetiştirmek için önemli hizmetler sunan Özel Gazi Koleji, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarı döneminde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

ben-okuyorum-cok-mutluyum2-001.jpeg

Sınıf öğretmeni Şaban Yılmaz ve öğretmen Hatice Gökdemir'in eğitim verdiği 1/B sınıfı öğrencileri için 'Ben Okuyorum, Çok Mutluyum' adı altında okuma etkinliği düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu okuma etkinliğinde veliler, çocuklarının okumaya başladığı ilk ana tanıklık etti.

ben-okuyorum-cok-mutluyum4.jpeg

ÇOCUKLARIMIZ VE VELİLERİMİZLE BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Programda konuşan Özel Gazi Koleji Kurucusu Mehmet Al, öğrenciler için emek veren Şaban Yılmaz ve Hatice Gökdemir'e teşekkür etti. Kurum olarak bütün öğrencileri için gereken mücadeleyi verdiklerini dile getiren Al, "Hayallerine ulaşmak isteyen bütün çocuklarımız için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz.

ben-okuyorum-cok-mutluyum3.jpeg

"Okuma yazmayı kısa sürede öğrenen çocuklarımız yoğun ve yorucu bir dönem geçirmişlerdi. Bu etkinlik vesilesiyle hem deşarj oldular hem ödüllendirmiş olduk. Bu süreç içerisinde özellikle sorumlu ebeveyn duygusuyla hareket ederek çocukların eğitimi ile yakından ilgilenen velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize emanet edilen çocuklarımız ve velilerimizle biz büyük bir aile olduk. Bu duygularla hareket ediyoruz ve meyvesini de kısa sürede başarı sağlayarak alıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 280 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.