| Çok Okunanlar |
|
| Çok Yorumlananlar |
|
|
|
Antalya Valisi Alaaddin yüksel, beşikten mezara kadar herkese eşit, adil ve kaliteli sağlık hizmeti verilmesi gerektiğini belirtti. |
|
|
Vali Yüksel, Antalya Sağlık Müdürlüğüne alınan hizmet araçları ve 112 acil ambulansların teslim töreninde yaptığı konuşmada, Antalya halkının sağlığından, yaşamından önemli hiçbir şeyin olamayacağını söyledi.
Antalya'da herkese sağlık hizmetinin ulaşması gerektiğini ifade eden Yüksel, ''Beşikten mezara kadar herkese eşit, adil ve kaliteli sağlık hizmeti vermeliyiz. Antalya'da hem fiziki yapıyı iyileştireceğiz hem de kaliteli sağlık hizmeti vereceğiz'' dedi. Antalya'da bir ambulansın olay yerine ulaşma süresinin 8.7 dakika olduğunu bildiren Yüksel, dünyada vakalara ulaşma süresinin 5.5 dakika olduğunu belirterek, kentte bu sürenin 4 dakikaya indirilmesini istedi. Hizmetin en iyi ve en hızlı şekilde yapılması gerektiğini vurgulayan Yüksel, verilen hizmetlerle Antalyalıların, bu şehirde yaşamaktan bahtiyarlık duyması gerektiğini sözlerine ekledi. Antalya Sağlık Müdürü Hüseyin Gül ise daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak, sağlık hizmetini vatandaşların ayağına götürmek için araçlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Antalya'da 7 bin 175 sağlık çalışanı bulunduğunu ifade eden Gül, şunları kaydetti: ''Antalya'da sağlık hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmek için 5 ambulans, 12 hizmet aracı ve bir mobil sağlık aracı satın alındı. Araçlar 672 bin YTL'ye mal oldu. Ambulanslar 112 Acil Serviste görev yapacak. 112'deki ambulans sayısı yeni gelenlerle 37'ye yükseldi.'' Konuşmaların ardından Vali Yüksel, araçların anahtarlarını şoförlere verdi.
|
|
|
| Döviz Kurları |
| |
Alış |
Satış |
| $ Dolar |
1.1979 |
1.2037 |
| € Euro |
1.8772 |
1.8863 |
Untitled Document
|
|