Yenigün’den herkese yeniden merhaba!

10 yıl sonra Yenigün’de yeniden sizlerle buluşmayı tarif edemem. Tam 10 yıl önce haber müdürü olarak çalıştığım Yenigün Gazetesi’de bugün yeni bir görev üstlenerek, farklı bir misyonla karşınızdayım. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz. Hamd olsun bugünlere ki, hedeflerimize bir bir ulaşıyoruz.
*
Yenigün Gazetesi 20 yılı geride bırakarak, bugünlere gelmiş ve bugün 20. yaşını kutluyor. Maşallah… Maşallah… Maşallah. Nice 20 yaşlara olsun.
*
20. yaşına girerken bayrağı devr almış olmakta ayrı bir gurur bizim için. Dostum, yol arkadaşım ve ortağım İlyas Şen ile medya sektöründe yaptığımız yatırımlarla şehrimize, memleketimize değer kattığımızı düşünüyorum. Gelecekte daha da güzel işlere imza atacağız inşallah.
*
Yaşadığımız bu süreç, artık bizlerin daha da dikkatli davranışlarda bulunup, hata yapamayacağımız anlamına da geliyor. O nedenle söylediğimiz her söz, yazdığımız her satır, attığımız her adım daha da temkinli olacak.
*
Asla şımarmadan ve değişime gelişim olarak bakıp, çizgimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Duruşumuz ve düşüncelerimiz ilk günkü gibi aynı. Rabbim bundan sonraki hayatımızda hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.
*
Yenigün Gazetesi bize Allah’ın bir lütfu. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Aldığımız bu sorumluluk aynı zamanda bir sınav. Bununda farkındayız. Genciz ve heyecanımız yüksek. Memleket için tüm güzel işbirliklerine ihtiyacımız var. İnsanları ötekileştiren değil birleştiren olacağız. Zaman içerisinde ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız.
*
Mesleğe başladığım 2005 yılında bugünleri hayal etmem mümkün değil. Meslek aşkını bize aşılayan ve DHA’da yanında çalıştığım rahmetli Gazeteci Erhan Gögem ağabeyimi de anmamak olmazdı. Yenigün’de beraber çalışmakta nasip olmuştu.
*
Bugünlere gelmemde büyük emeği olan ve beni büyüten, okutan rahmetli babam Erol Yahşi’ye ve annem Aysel Yahşi’ye tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden tüm kahrımı çeken eşim Berna Yahşi’ye tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Tüm eş-dost akrabalarımın desteklerini esirgemediği için minnettarım.
*
Şimdi Yenigün’ün yeniden doğma vakti.
Haydi bismillah!

Bu yazı toplam 36 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Yahşi Arşivi