Ortopedi uzmanı Ali Tepe, Özel Yaşam’da!

Ortopedi uzmanı Ali Tepe, Özel Yaşam’da!
 Muhabir
Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Hastanenin doktor kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ali Tepe, hastanede hasta kabul etmeye başladı.

HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ali Tepe, 2010-2016 yıllarında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim gördü ve mezun oldu. 2017-2022 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yaptı. 2022-2023 yılları arasında Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde çalışmaya başladı.

hasta-kabulune-basladi.png

HASTANEDEN BİLGİ VERİLDİ

Hastaneden yapılan açıklamada, “Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ali Tepe hastanemizde çalışmaya başladı. Şehrimize ve Hastanemize hayırlı olsun. Ortopedi randevusu için 0318 212 50 00 nolu WhatsApp ve telefon hattımızı kullanabilirsiniz” bilgisi paylaşıldı.

NELER YAPILABİLİYOR?

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ali Tepe ile Yaşam Hastanesi’nde menisküs, diz protezi, çapraz bağ, eklem içi enjeksiyon, diz ağrısı, diz MR, kırık, alçı, atel, artroskopik (kapalı) diz, omuz, el bileği, ayak bileği ameliyatları, çocuklarda kalça çıkığı ve çarpık ayak ameliyatları, erişkinlerde halluks valgus ve halluks rigitus olmak üzere ayak ameliyatları ve daha pek çok konuda teşhis ve tedavi işlemleri gerçekleştiriliyor. Bu ve daha pek çok konuda Kırıkkalelilerin Op. Dr. Ale Tepe’den yardım alabilecekleri belirtildi.

Bu haber toplam 290 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.