Kırıkkale’de sigaranın zararları anlatıldı

Kırıkkale’de sigaranın zararları anlatıldı
 Muhabir
Kırıkkale’de 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla Kırıkkale Toplum Sağlığı Merkezi personelleri tarafından işyerleri ziyaret edilerek sigaranın zararları anlatıldı.

İSTEYENLER POLİKLİNİĞE YÖNLENDİRİLDİ

Kırıkkale Toplum Sağlığı Merkezi personelleri tarafından Sigara Bırakma Günü nedeniyle meslek grubu işyerleri ziyaretlerini sürdürüyor. Çeşitli meslek gruplarını işlerlerinde ziyaret eden toplum sağlığı merkezi çalışanları bu kez Kırıkkale’de bulunan Eczaneler ve Konfeksiyoncular ziyaret edilerek sigaranın zararları anlatıldı. Çeşitli broşürlerin dağıtıldığı ziyaretlerde sigara bırakmak isteyenler Sigara Bıraktırma Polikliniğine yönlendirilerek anında randevu alındı.

kirikkalede-sigaranin-zararlari-anlatildi2.jpg

Bırakmayı ertelemeyin

İşyerlerinde bulunan çalışanları ve müşterileri bilgilendiren sağlıkçılar “Unutmayın sigara içtiğiniz her an, hayatınızdan ve sevdiklerinizle geçireceğiniz sağlıklı zamanlardan çaldığınız anlardır. Sigarayı bırakmayı ertelemeyin, sağlığınızın sizi mecbur etmesini beklemeyin, sigarayı bırakmak için en doğru zaman şu andır. Kendiniz ve aileniz için yeni bir başlangıç yapın” ifadelerine yer verdi. Ziyaretlerde broşürler dağıtılarak sigaranın zararları anlatıldı.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.