Ahmet Tonbaz: “Şehrimizin eksikliklerini gidereceğiz”

Ahmet Tonbaz: “Şehrimizin eksikliklerini gidereceğiz”
Bağımsız Türkiye Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Tonbaz, Kırıkkale’de kaynakları etkin kullanacaklarını dile getirdi.

Yatırım alanında birçok eksiklikler bulunduğunu ifade eden Tonbaz, “Kaynaklarımızı etkin şekilde kullanacağız ve büyük yatırımlara imza atacağız” dedi.

BİZ SENİNLE BAŞKAYIZ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala siyasi arena hareketlenmeye devam ediyor. “Biz başkayız, seninle bir başkayız. Var bir hayalimiz” sloganı kapsamında sahada seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Türkiye Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Tonbaz, sahada vatandaşlara yapacakları projelerini anlatıyor. Projeleriyle seçmenden destek isteyen Tonbaz, Kırıkkale’nin her alanda sorunlarını çözeceklerini vurguladı. Her yönüyle yatırım yapacaklarını vurgulayan Tonbaz, kaynakları etkin şekilde kullanacaklarını dile getirdi.

ahmet-tonbaz-sehrimizin-eksikliklerini-giderecegiz2.jpg

HALKIMIZI HİZMETE TALİBİZ

Kırıkkale’ye hizmet etmeye talip olduklarını vurgulayan Tonbaz, siyasi partiler arasında kazasız belasız, kardeşçe ve dostça bir hizmet yarışı yapılmasını temenni etti. Tonbaz, “Biz Kırıkkale halkının tamamına hizmete talibiz. Kucaklayıcı birleştirici ve affedici bir politika misyonumuzdur. Bizi daha çok tanıdıkça daha çok seveceğinize inancım tamdır. Bu vesile ile tekrar tüm siyasi partilerimizin başkan adaylarına başarılar diler, kazasız belasız, kardeşçe, dostça bir hizmet yarışı gerçekleştiririz. Bir tek vatandaşımızın dahi gönlü kırılmadan burnu kanamadan 1 Nisan sabahına dost ve kardeşçe çıkma dileklerimle, tüm Kırıkkale halkına selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

ahmet-tonbaz-sehrimizin-eksikliklerini-giderecegiz4.jpg

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.