Delice ilçe teşkilatından Uyan’a hayırlı olsun ziyareti

Delice ilçe teşkilatından Uyan’a hayırlı olsun ziyareti
 Yazı İşleri Müdürü
AK Parti Delice İlçe Başkanı Ercan Han ve yönetimi, Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Han ve Uyan, Delice için her alanda önemli çalışmalar yapma mesajı verdiler.

DELİCE'Yİ BİRLİKTE DAHA GÜZEL BİR HALE GETİRECEĞİZ

Ziyaret, Delice Belediye Başkanlığı'nda gerçekleşti. Han ve beraberindeki heyet, Uyan'ı makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler. Uyan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Han, yaptığı konuşmada Uyan'ın Delice için önemli bir kazanım olduğunu ve ilçenin kalkınması için büyük katkılar sağlayacağına inandığını söyledi. Uyan'a her alanda destek olacaklarını belirten Han, "Delice'yi birlikte daha güzel bir hale getireceğiz" dedi.

delice-ilce-teskilatindan-uyana-hayirli-olsun-ziyareti-2.jpg

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Uyan da Han ve ilçe yönetiminin nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Delice için önemli projeler üzerinde çalıştıklarını ve bu projeleri hayata geçirmek için tüm imkanlarını seferber edeceklerini ifade eden Uyan, "Delice'yi hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

delice-ilce-teskilatindan-uyana-hayirli-olsun-ziyareti-4.jpg

Ziyaret, Ercan Han ve Yılmaz Uyan'ın birbirlerine hayırlı çalışmalar dilekleri ile sona erdi. Bu ziyaret, AK Parti Delice İlçe Teşkilatı ve Delice Belediyesi arasındaki birlik ve beraberliğin güçlü bir göstergesi olarak değerlendirildi. Her iki taraf da Delice'nin kalkınması için birlikte çalışmaya hazır olduklarını vurguladılar.

Bu haber toplam 236 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.