Erkeç: “Mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz”

Erkeç: “Mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz”
 Haber Merkezi
Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç, “Gelecek seçimler için çalışmaya devam edeceğiz.

Memleketimizin faydasına olacak her iş için elimizi taşın altına koyup, zararına olacak her iş için de gerekirse başımızı ortaya koyarak mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz” dedi.

DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİ ÇOK AŞİKAR ORTADAYDI

31 Mart yerel seçimi sonrası Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç, açıklamalarda bulundu. Erkeç, “Zafer Partisi Kırıkkale teşkilatı olarak genel bir değerlendirme yapmamız gerekirse; Bizlerin sahada duyduğu ve gördüğü ile insanların Ak Parti’nin genel ve yerel yönetiminden bıkmış bunalmış ve bunu değiştirmek istediği çok aşikar ortadaydı.

erkec-mucadelemizden-vazgecmeyecegiz-2.jpg

Zafer Partisi olarak birçok yanlışı anlatıp nasıl çözebileceğimizi her insanın elini sıkarak anlattık. Birçok kişi sıkıntılarımızı anlayıp buna yönelik çalışmalar ve söylemler söylediğimiz için bizi tebrik ederek canı gönülden destek verdi.”


ÇOK FAZLA TEBRİK VE DESTEK ALDIK

“Peki, Kırıkkale’de ve Türkiye’de beklentilerimizin altında oy almamızın açıklaması nedir?
Gönlü bizden yana ya da diğer partilerden yana olanlar yönetimi değiştirmenin tek bir parti ile olacağını düşünüp tüm desteği oraya vererek bunun ise mevcut iktidara bir ‘ders’ olacağını düşünerek ilerledi. Ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde birleştiler. Bundan sonra ne olacak? Nasıl bir yol izleyeceğiz? Gerek telefonla arayarak gerek sosyal medyada mesaj atarak bizlerin doğru yolda olduğunu bu seçim olmasa da diğer seçimlerde destek vereceğinin sözlerini vererek, beklentinin üzerinde bir çalışma yaptığımızı söyleyerek çok fazla insandan tebrik ve destek aldık.”


ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Bizlere Belediye Başkanlığı seçiminde oy vermese bile meclis üyeliğinde destek veren, bahsettiğim gibi gönlü bizde olmasına rağmen mevcut iktidarı aşmak için diğer partiye oy veren her bir vatandaşımızın derdiyle dertlenip yola çıktığımız sloganımızı devam ettireceğiz. ‘Sıkılmadık el bırakmayacağız’.” Ve gelecek seçimler için çalışmaya devam edeceğiz. Memleketimizin faydasına olacak her iş için elimizi taşın altına koyup, zararına olacak her iş için de gerekirse başımızı ortaya koyarak mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz.“


SİYASETÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Seçimlerden sonra büyük bir teveccüh gösterip ‘bende size katılmak istiyorum.’ diyen birçok vatandaşımıza ve siyasetçilerimize teşekkür ediyorum, kapımız bu yola baş koymuş herkese açık. Buradan yeni seçilen Merkez ve İlçe Belediye Başkanlarımızı tek tek tebrik ediyorum.
Sahada çalışan tüm adaylarımıza da bundan sonraki siyasi hayatlarında başarılar diliyorum.
Son olarak bilinmelidir ki bir dava uğruna çalışan herkes gibi biz sadece seçim zamanı değil seçimden sonrada sahada olacak ve memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.