Etiler Mahallesi’nde Zekeriya Korkmaz rüzgarı esiyor

Etiler Mahallesi’nde Zekeriya Korkmaz rüzgarı esiyor
Etiler Mahallesi Muhtar Adayı Zekeriya Korkmaz seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlardan destek isteyen Korkmaz, mahallenin her alanında sorunlara çözüm üretmek amacıyla ellerinden geleni yapacağını ifade ediyor.

VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTİYOR

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Etiler Mahallesi Muhtar Adayı Zekeriya Korkmaz, çalışmalarını sürdürüyor. Projeleriyle vatandaşlardan destek isteyen Korkmaz, yeni dönemde mahallelerine kazandıracakları çalışmalarını anlatıyor. Her alanda önemli çalışmalara imza atacaklarını vurgulayan Korkmaz, “Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu seçimi kazanacağız. Bizler mahallemizin sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

YAPACAKLARI PROJELERİNİ ANLATIYOR

Etiler Mahallesi’nde ziyaretlerini hız kesmeden devam ettiren Korkmaz, mahalle sakinlerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Korkmaz, mahalle sakinlerinin taleplerini dinliyor ve sorunların çözüm bulmaya çalışıyor. Korkmaz, mahallenin her köşesini karış karış ziyaret ederek sahada etkili bir şekilde yer alıyor.

Bu haber toplam 737 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.