Sıra bekledi, faturasını kendi ödedi! “Kimseye çifte standart yok!”

Sıra bekledi, faturasını kendi ödedi! “Kimseye çifte standart yok!”
Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde Belediye Başkanı Hilmi Şen, belediye içerisinde objektif ve eşitlik ilkesiyle örnek bir davranışa imza attı.

KİMSEDEN BİR ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ YOK

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Yeniden Refah Partisi’nden aday olan ve başkanlık görevine seçilen Hilmi Şen, belediye içerisinde objektif ve eşitlik anlayışını vurgulamaya devam ediyor. Şen, belediye içerisinde objektif ve eşitlik ilkesiyle örnek bir davranışa imza attı. Şen, her vatandaş gibi veznede sıra bekleyerek su faturasını ödedi.

sira-bekledi-faturasini-kendi-odedi-kimseye-cite-standart-yok2-001.jpg

Şen, “Herkes gibi bizlerde vatandaşız. Kimseden bir üstünlüğümüz yok” dedi. Şen, “Bizi bu makama getiren vatandaşlarımızın emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız. Kimseye karşı herhangi bir çifte standart olmayacaktır. Her duyarlı vatandaşımız gibi bizlerde vatandaşlık görevimizi yerine getirdik” dedi.

BALIŞEYH İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Balışeyh’in her alanda önemli yatırımlar alması noktasında çalışma sergileyeceklerini vurgulayan Şen, “Birlik ve beraberlik içerisinde Balışeyh çok kısa bir süre içerisinde alacağı yatırımlarla adeta büyük bir ivme kazanacak. Halkımız 31 Mart seçimlerinde bizlere bu görevi layık gördü ve emanet etti. İnşallah bizlerde bu emaneti en iyi şekilde koruyarak kimseyi ötekileştirmeden sahada mücadelemizi sürdüreceğiz.” İfadesinde bulundu.

Bu haber toplam 1550 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.