İlk yarının son deplasman maçını yarın deplasmanda Manavgat Evrenseki ile oynayacak olan Kırıkkalespor da tüm hazırlıklar tamamlandı. Maçla ilgili olarak Teknik Direktör Harun Aydoslu, maçın önemini bildiklerini eksikliklere rağmen sahaya puan için çıkacaklarını söyledi.
Hareket bu sabah
Kırmızı-lacivertli ekip de 25 kişilik kadro bugün sabah saatlerinde otobüsle önce Ankara’ya hareket edecek ve daha sonra ise uçak ile Antalya’ya gidecekler ve maç için Manavgat da kampa girecek olan Kırıkkalespor’da Teknik Direktör Harun Aydoslu, maçın önemini bildiklerini ve eksik kadro ile çıkacakları Manavgat Evrenseki önünde amaçlarının puan ve puanlar olacağını açıkladı.
Zor bir maç olacak
Manavgat Evrenseki’nin ligde 25 puanla 6 sırada bulunması ile gücünü gösterdiği belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu “Rakibimizin durumu ortada biz ise eksik bir kadro ile çıkacağımız maçta genç arkadaşlarımın sahada vereceğim görevi yapmak için ellerinden geleni yapacaklarına eminim. Bundan en küçük bir endişem yok. Amacımız Antalya deplasmanından alacağımız puan ve puanlar ikinci yarı için moral aşısı olacaktır. 15 günden beri bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Bizlerden sevinçli haberler bekleyen taraftarlarımızı sevindirmek en büyük dileğimizdir”
Muhtemel on birimiz
Kırıkkalespor’un yarın deplasmanda Manavgat Evrenseki maçını Deniz Osayar, Murat Emin Özşakrak ve Çağdaş Çallıoğlu’nun yöneteceği maça çıkması beklenen muhtemel on bir : Tayfun-Erkan, Maksud, Ramazan, Bahri- Oğuzhan, Hasan, Mehmet Gök, Samet Çalışkan- Rıdvan, Orhan
Haber Kaynağı: Haber Merkezi
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!