Yeşilay'dan sağlıklı yaşam farkındalığı

Yeşilay'dan sağlıklı yaşam farkındalığı
 Muhabir
1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Yeşilay Kulübü öğrencileri, Yeşilay Şubesini ziyaret etti. Öğrenciler burada sağlıklı toplum hakkında bilgilendirildi.

ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ

Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Çalık ve yönetimi, 1-7 Mart tarihleri arasında geçekleştirilen etkinlikler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Yeşilay Kulübü öğrencileri, Yeşilay Şubesini ziyaret etti. Öğrenciler burada sağlıklı toplum hakkında bilgilendirildi. Başkan Çalık, “Yeşilay Haftası kapsamında bugün şubemizde gönüllülerimizin katılımı ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Yeşilay Kulübü öğrencilerini şubemizde ağırladık” şeklinde konuştu.

kirikkalede-ogrencilere-saglikli-yasam-farkindaligi2.jpg

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Çalık, “Etkinlikte; tanışmanın ardından bağımlılıklar üzerine sohbet edip YEDAM ve Yeşilay’ın faaliyetleri hakkında bilgi verip tanıtım yaptık ve Hilalimize gönüllü olmaları noktasında destek istedik. Hediye takdimi ve ikramlar ile son bulan etkinliğimiz dolayısıyla başta saygıdeğer okul yönetimine, sevgili Yeşilay Kulübü öğretmenimize ve öğrencilerimizle beraber değerli gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 37 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.