Yeşilay 104 yaşında!

Yeşilay 104 yaşında!
 Muhabir
Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Çalık, Yeşilay’ın kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

‘Yeşilay varsa hayat var’ sloganı kapsamında çalışma yaptıklarını vurgulayan Çalık, “Yeşilay, 120 şube, 107 danışmanlık merkezi, 2 rehabilitasyon merkezi, 100 bini aşan gönüllüsü ve 97 ülke Yeşilay’ı ile hizmet veriyor” dedi.

İNSAN ONURUNA YARAŞIR BİR GELECEK

Çalık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “5 Mart 1920’de kurulan ve Türkiye’nin en saygın sivil toplum kuruluşlarından biri olan, başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlara bağımsız, sağlıklı ve insan onuruna yaraşır bir gelecek tesis etmek için kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Yeşilay 104 yaşında. Alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılıklarıyla mücadele eden ve toplumun zararlı alışkanlıklardan korunması için çalışan bir sivil toplum kuruluşu olan Yeşilay, 120 şube, 107 danışmanlık merkezi, 2 rehabilitasyon merkezi, 100 bini aşan gönüllüsü ve 97 Ülke Yeşilay’ı ile hizmet veriyor. “

yesilay-104-yasinda2.jpg

ÜLKEMİZ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Çalık, Yeşilay faaliyetlerinin sadece Türkiye ile sınırlı kalmadığını söyledi: “Yeşilay bugün dünyanın çok farklı coğrafyalarında bağımlılıkla mücadele alanlarında faaliyet gösteriyor. Yeşilay son yıllarda özellikle yurt içinde verdiği hizmetlerine büyük hız kazandırdı.

Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza sağlıklı bir yaşam ve gelecek zemini oluşturabilmeleri için yüzlerce çalışanımız, 120 şubemiz ve 100 bini aşan gönüllümüzle canla başla çalışıyoruz.

yesilay-104-yasinda4.jpg

GÜÇLÜ VE ENERJİK DEVAM EDECEĞİZ

Danışan, Yeşilay Rehabilitasyon Merkezine, kullandığı maddeden arındırma tedavisini tamamlamış olması ve herhangi bir yoksunluk bulgusunun olmaması koşuluyla, Yeşilay Danışmanlık Merkezinden (YEDAM), Alkol ve Madde Tedavi Merkezinden (AMATEM), Çocuk Ergen Alkol Madde Tedavi Merkezinden (ÇEMATEM) sevk yolu ile kabul ediliyor.”

Bu haber toplam 30 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.