Kırıkkale Yeşilay'dan bağımlılıkla mücadele

Kırıkkale Yeşilay'dan bağımlılıkla mücadele
 İnternet Editörü
Kırıkkale Yeşilay Şube Başkanı Yusuf Çalık ve yönetim kurulu üyeleri, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ı ziyaret etti. Toplumda herkesi kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

YAPILACAK ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

Toplumda bulunan bütün kesimleri kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Yeşilay Şube Başkanlığı, çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yusuf Çalık ve yönetim kurulu üyeleri, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ı ziyaret etti. Ziyarette, Kırıkkale genelinde Yeşilay olarak bağımlılığa karşı yapılan çalışmalar görüşüldü. Alkol, sigara bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı ve diğer zararlı alışkanlıklardan uzak durulması amacıyla yapılan ve yapılacak olan çalışmalar görüşüldü.

ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KORUYACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Yaşar, kurum olarak ellerinden gelen desteği her türlü yapacaklarını söyledi. Yeşilay Şube Başkanı Yusuf Çalık, “Bağımlılıkla mücadelede ulusal ve uluslararası düzeyde öncü rol oynayan bir Yeşilay misyonuyla çalışmalarımızı sergiliyoruz. Yeşilay, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan, milli ve ahlaki değerleri gözeterek ve bilimsel metotlar kullanarak tütün(sigara), alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar vb. bağımlılıklarla mücadele eden; önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı ve savunuculuk çalışmalarını yürütüyoruz. Aynı zamanda YEDAM olarak insanlarımıza ücretsiz ve profesyonel bir ekiple hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımız bizlere 115 telefon numarasıyla ulaşabilirler” dedi.

Bu haber toplam 168 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.