11 okulda güçlendirme çalışması

11 okulda güçlendirme çalışması
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu ve beraberinde Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, inşaat çalışmalarının yapıldığı okullara giderek incelemelerde bulundu. Telefoncu “11 okulumuzda da yaz döneminde işlemlerin...

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu ve beraberinde Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, inşaat çalışmalarının yapıldığı okullara giderek incelemelerde bulundu. Telefoncu “11 okulumuzda da yaz döneminde işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte yapılacak olan güçlendirme çalışmaları ve doğalgaz dönüşüm çalışmaları eğitim öğretim dönemine yetiştirilmiş olacak” diye konuştu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

İl Milli Eğitim Müdürü hayati Telefoncu, okullardaki yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alarak okulların çatı, zemin, duvarlar, tesisat ve diğer alanlarda incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklama yapan Telefoncu, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından kente gönderilen 370 milyon liralık eğitim yatırımlarına fiilen başlandığını ve sahada kapsamlı çalışmaların yapıldığını söyledi. Eğitim öğretime yapılacak her hizmetin öğrencilere olumlu yansımalarının olacağını belirten Telefoncu, "Eğitim öğretim yılının tatile girmesiyle birlikte okul binalarımızda ve okullara ait yerleşkelerde yatırımlarımıza başladık. Sayın Bakanımız Mahmut Özer'in şehrimiz için belirlemiş olduğu bütçe sayesinde bu yılki çalışmalarımız biraz daha kapsamlı olacak” ifadesini kullandı.

90 GÜN SÜREDE TAMAMLANACAK

Öğrencilerin yeni eğitim öğretim döneminde daha güzel ortamlarda eğitim görmeleri için çalıştıklarını belirten Telefoncu, “Okullarımızda bakım onarım ile inşaat çalışmalarını hızlandırıyoruz. İlk etapta planlaması tamamlanan 9 okulumuzda güçlendirme çalışmalarına başlandı. Boya badana, mantolama, pencere değişimleri, merdiven bakımları, zemin onarımları, tesisat onarımları, yangın merdiveni, güçlendirme çalışmaları ve daha birçok çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Öte yandan 11 okulumuzda da yaz döneminde işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte yapılacak olan güçlendirme çalışmaları ve doğalgaz dönüşüm çalışmaları eğitim öğretim dönemine yetiştirilmiş olacak. Bunların dışında yık-yap kapsamında ve yeni okul inşaat çalışmaları da resmi süreci içinde tamamlanarak eğitim öğretime kazandırılmış olacak. Bu yatırımların şehrimize çok değer katacağına inanıyorum” dedi. Telefoncu, çalışmaların yaz tatili dönemini kapsayan 90 günlük sürede tamamlanarak öğrenci ve öğretmenlerin eğitim öğretime başlayacağı gün itibariyle tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.