20 ARALIK BİR MİLATTIR

20 ARALIK BİR MİLATTIR
Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan atılan adımlarla yaratılmaya çalışılan krizin atlatıldığına işaret ettiAk Parti Kırıkkale il teşkilatı üyeleri esnaf ziyaretinde bulunarak yeni ekonomi modeli hakkında broşürler dağıttı....

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan atılan adımlarla yaratılmaya çalışılan krizin atlatıldığına işaret etti

Ak Parti Kırıkkale il teşkilatı üyeleri esnaf ziyaretinde bulunarak yeni ekonomi modeli hakkında broşürler dağıttı. Ekonomide atılan adımların piyasalarda memnuniyetle karşılandığına vurgu yapan İl Başkanı Mustafa Kaplan, ’20 Aralık’ta atılan adım bir milattır. Yaratılmaya çalışılan krizi aştık. Yeni ekonomik modeliyle ülkemiz ithalat cenneti halinden, ihracat cenneti haline gelecektir” diye konuştu.

ESNAF ZİYARETİNDE BULUNULDU

Kırıkkale’de Ak Parti il teşkilatı esnaf ziyareti başlattı. Ziyaretlere Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Ziyaretlerde bir taraftan esnaflarla sohbet eden teşkilat üyeleri diğer taraftan, Ak Partinin hazırlamış olduğu yeni ekonomik modeli konusunda broşürler dağıttı. Şehit merkezinden başlayan esnaf ziyaretleri şehrin diğer noktaları ile devam etti. Asgari ücretteki düzenlemeyle ilgili de açıklamada bulunan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Bir oyunu daha tersine çevirdik. Çalışan kesime soluk aldıracak tedbirler aldık. Asgari ücrete tarihinin en yüksek artışını sağladık. Hem çalışana destek verdik, hem de işveren üzerindeki vergi yükünü aldık. Birlik beraberliğimizle her şeyin üstesinden geleceğimizi bir kez daha gördük” ifadesini kullandı.

YENİ EKONOMİK MODELİ ANLATILDI

Ak Parti olarak her zaman olduğu gibi bugünde sahalardayız. Sahada esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Ziyaretlerimizde aldığımız taleplerin karşılanması için girişimlerde bulunuyoruz. Bugün gündemimiz ekonomi. Ekonomimizde yaratılmaya çalışılan aştık Allaha şükür. Bu konuda 20 Aralık bir milattır. Bu ülkedeki küçük yatırımcıdan büyük yatırımcıya kadar herkes inanıyor. Türkiye 19 yıldır AK Parti iktidarıyla büyük bir dönüşümü gerçekleştirdi. Türkiye altyapısını tamamlamış ender ülkelerden bir tanesi haline geldi. Attığımız adımlarla ülkemiz ithalat cennetinden, ihracat cenneti haline gelecektir. Yeni ekonomi modelini açıklayan, anlatan broşürlerimizin dağıtımını şehrimizin dört bir yanında gerçekleştirdik” diye konuştu.

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

İl Başkanı Kaplan “Emaneti milletimizden aldığımız günden bu yana güzel ülkemizi aydınlık bir geleceğe kavuşturmak, her insanımızı mutlu ve müreffeh kılmak için gecemizi gündüzümüze katarak, aşkla, şevkle, kararlılıkla çalıştık. Geçtiğimiz 19 yılda eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda ülkemizin altyapısını en ileri seviyeye taşıdık. Bu süreçte maruz kaldığımız nice saldırılara göğüs gererek, Türkiye'yi, Cumhuriyetimizin 100. yıl hedeflerine erişmiş olarak hazırlamak için kesintisiz mücadele yürüttük. Çiftçilerimize sağlanan tarımsal destek tutarını, iktidara geldiğimiz günden bu güne yaklaşık 13 kat artırarak 26 milyar TL'ye yükselttik. Ayrıca yapılan destek ödemelerinden kesilen stopajı da kaldırdık. Kadın kooperatiflerini destekliyoruz. Kadın girişimcilerimizin sayılarının arttırılması ve finansmana erişimlerinin kolaylaştırılması için teşvik paketleri uyguluyoruz. Memurlarımız ve tüm ücretli çalışanlarımızı da unutmadık, onların da gelirlerinin Asgari ücret miktarı kadarki kısmını Gelir Vergisinden ve Damga Vergisinden muaf tuttuk. Yeni bir yüzyılın ilk çeyreğinde, büyük ve güçlü Türkiye hedefine hiç olmadığımız kadar yakınız” diye konuştu. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.