20 YILDA HAYALLER GERÇEK OLDU

20 YILDA HAYALLER GERÇEK OLDU
Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ak Parti’nin 20 yılda birçok ilkleri başardığına işaret ettiAK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Kırıkkale İl İstişare Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un...

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ak Parti’nin 20 yılda birçok ilkleri başardığına işaret etti

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Kırıkkale İl İstişare Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, Ak Parti’nin 20 yılda birçok siyasetçi için hayal olan projeleri gerçekleştirdiğine işaret ederek, aynı kararlılıkla yollarına devam edeceklerini söyledi.

HER ZORLUĞUN GÖĞÜS GERDİK

Ak Parti Kırıkkale il teşkilatında istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İç Anadolu Bölgesi’nden Sorumlu Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Nureddin Çelik ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Havva Sibel Söylemez il teşkilatında partililerle bir araya geldi. Toplantı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ve beraberindeki heyet, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parti seçim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, Türkiye’de 20 yılda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tarihi adımlar atıldığını belirterek, “İlkleri başardık, her biri başlı başına bir devrim olan, düşünülmesi birçok siyasetçi için hayal olan projeleri gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz 20 seneden bu yana her zorluğu nasıl atlattıysa, Allah’ın izniyle aynı ve kararlı şekilde yoluna devam edecektir. Hiç kimsenin endişesi olmasın” diye konuştu.

ZAFER AZİZ MİLLETİMİZİN OLACAK

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nın 2023 seçimlerine hazır olduğunu vurgulayan Kaplan, “Kapı kapı dolaşıp hemşehrilerimizin gönüllerine girmeye, gönüllerini almaya gayret edeceğiz. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yaz da, meclisin tatile girmesiyle milletvekillerimizle, tüm kademelerimizle birlikte Kırıkkale’de gitmedik ev, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız gibi gece gündüz demeden bütün gücümüzle her vatandaşımıza ulaşmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Gördüğümüz herkesi kucaklayacağız, ulaşabildiğimiz her eli sıkacağız, anlatacağız, gönülleri fethetmeye devam edeceğiz. 2023 hedefiyle, dünya liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve AK Partimizi iktidara taşımak için, dava arkadaşlarımızla, gönül yoldaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. İnşallah 2023’te zafer AK Parti’nin olacak, Cumhur İttifakının olacak, aziz milletimizin olacak.” ifadelerini kullandı.

EN YÜKSEK OYU ALAN ŞEHİR OLACAĞIZ

Konuşmasında birlik ve beraberliğe dikkat çeken Milletvekili Ramazan Can ise, “Görevi devraldığımız günden itibaren teşkilatlarımızla birlik, beraberlik içerisinde şehrimize ve hemşerilerimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de yine teşkilatımızın kıymetli üyeleriyle şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah özverili çalışmalarımız neticesinde 2023 seçimlerinde en yüksek oyu alan şehirlerden olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

SANDIK MİLLİ İRADENİN YIKILMAZ KALESİDİR

2023 seçimleri için birçok konuyu toplantıya katılanlara aktarıp karşılıklı diyalog halinde istişarelerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 2023 seçimlerine dair çeşitli hususlara değinerek, bu süreçte teşkilat mensuplarına büyük görev düştüğünü vurguladı. Yavuz, “Sandık milli iradenin yıkılmaz kalesidir' diyen Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çıktığımız bu kutlu davada elimizden geleni yapacağız. 2023 seçimleri atmosferine girerken, siz teşkilat mensuplarımıza çok büyük görevler düşüyor. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.