ABC’de Mevlana ve Yunus Emre etkinliği

ABC’de Mevlana ve Yunus Emre etkinliği
ABC Eğitim Kurumları tarafından İl Kültür Merkezinde Mevlana ve Yunus Emre anma programı gerçekleştirildi.TİYATRO GÖSTERİSİUNESCO tarafından 2021 yılı Yunus Emre yılı olarak kabul edilmişti, aynı zamanda Mevlana’nın da...

ABC Eğitim Kurumları tarafından İl Kültür Merkezinde Mevlana ve Yunus Emre anma programı gerçekleştirildi.

TİYATRO GÖSTERİSİ

UNESCO tarafından 2021 yılı Yunus Emre yılı olarak kabul edilmişti, aynı zamanda Mevlana’nın da Şeb-i Aruz’unun yaşandığı aralık ayına denk getirilerek Kültür Merkezinde Mevlana ve Yunus Emre anma programı gerçekleştirildi. Tiyatro sanatçısı Sezai Yeşilyurt koordinesinde ABC Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin de katılımıyla Mevlana ve Yunus’un karşılaşmaları sahnelendi.

ABC HER ALANDA ŞEHRİN LOKOMOTİFİ

Sonrasında ABC Zirve Şubesi Müdürü Murat Han Algül ve geometri öğretmeni Ufuk Uzun da geleneksel hale getirdikleri Şiir-Türkü dinletisinde Mevlana ve Yunus’tan yüreğe dokunan eserler icra ettiler. ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, sahnedeki her bir ferdi tek tek tebrik ederek “ABC eğitim kurumları sadece eğitimde değil gördüğünüz üzere sanatta da hatta sporda da başarına devam ediyor. ABC basketbol takımlarımız çifte kupa alarak il şampiyonu oldu. Her alanda şehrin lokomotifi olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.