Acı haber Kırıkkale'ye tez ulaştı

Acı haber Kırıkkale'ye tez ulaştı
Kuzey Irak'ın Hakurk bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu Kırıkkaleli hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Halil Çelebi şehit oldu. Şehit Çelebi bugün öğle namazına müteakip Nur Camiinde kılınacak namazın ardından...

Kuzey Irak'ın Hakurk bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu Kırıkkaleli hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Halil Çelebi şehit oldu. Şehit Çelebi bugün öğle namazına müteakip Nur Camiinde kılınacak namazın ardından Balışeyh ilçesine bağlı Kırlangıç Köyünde toprağa verilecek..

Kuzey Irak'ın Hakurk bölgesindeki Goraspi Dağı'ndan teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu Hakkari Otluca Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında görevli Piyade Uzman Çavuş Halil Çelebi (27) şehit düştü.Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe Harekâtı (Irak Kuzeyi/Hakurk) bölgesinde 26 Temmuz 2021 tarihinde bir üs bölgemizden yol emniyetine çıkan unsurlarımıza bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.