Ağırtaş Seri Ziyaretlerde Bulundu

Ağırtaş Seri Ziyaretlerde Bulundu
ZİYARETLERİ İLE SON BULDUBinaların yapısal durumları ile iç tefrişatları gibi konuların ele alındığı ziyaretler Çalılıöz Mahallesinde hizmet vermeye yeni başlayan Seyrantepe 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile başlayarak...

ZİYARETLERİ İLE SON BULDU

Binaların yapısal durumları ile iç tefrişatları gibi konuların ele alındığı ziyaretler Çalılıöz Mahallesinde hizmet vermeye yeni başlayan Seyrantepe 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile başlayarak sırası ile Yenişehir 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Yenişehir Aile Sağlı Merkezi, Irmak 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonu, Irmak Aile Sağlığı Merkezi ve Yahşihan Aile Sağlığı Merkezi ile Toplum Sağlığı Merkezi ziyaretleri ile son buldu.

HİZMET VERİLECEĞİNİ İFADE ETTİ

Ziyaretlerde doktor ve personelin istek ve taleplerini dinleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, amaçlarının bir denetlemeden ziyade hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek olduğunu, zaman zaman yaşanan aksaklıkların yerinde tespit ile son bulacağını ve böylece modern tesislerle vatandaşlara daha kaliteli hizmet verileceğini ifade etti. Personel ve hastalarla da sohbet eden İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, muayene için hizmet bekleyen hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu haber toplam 213 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.