Ak gençlik Kırıkkale’den anlamlı ziyaret

Ak gençlik Kırıkkale’den anlamlı ziyaret
Kırıkkale’nin kuruluşunda büyük pay sahibi olan, Makine ve Kimya Tesisleri’nin ile kazandırılmasına ömrünü vakfeden Hüseyin Kahya Hiçyılmaz bu yıl da unutulmadı. Çoğu Kırıkkalelinin adını dahi bilmediği merhum Hüseyin...

Kırıkkale’nin kuruluşunda büyük pay sahibi olan, Makine ve Kimya Tesisleri’nin ile kazandırılmasına ömrünü vakfeden Hüseyin Kahya Hiçyılmaz bu yıl da unutulmadı. Çoğu Kırıkkalelinin adını dahi bilmediği merhum Hüseyin Kahya'nın mezarını ziyaret edip dualar etmek üzere buluşan Ak Parti Kırıkkale Gençlik Kolları yönetim ve yürütme kurulu üyeleriyle birlikte Kırıkköy Mezarlığı’nda düzenleme ve peyzaj çalışmalarında bulundular.

GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan Hiçyılmaz’ı anma programı, mezarlığın temizlenmesi ve çiçek dikme işlemleri ile devam etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Özaslan "Kırıkkale’mizin her bir metrekaresine zerre kadar emeği geçen hiçbir büyüğümüzün emeğini zayi etmeden, dünün başarılarına bugünün çalışmalarını katarak Kırıkkale’mizi güçlü yarınlar için hazırlamayi vazife edindik. Ak Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Teşkilatı olarak bu uğurda çalışmaya, gençlerimize Kırıkkale’nin tarihini, potansiyelini ve güçlü yarınlar için atmamız gereken adımları anlatmaya ve beraber hareket etmeye davete devam edeceğiz" diye konuştu. Mezarlık ziyaretinin hemen öncesinde de Denek Dağı’nda aktiviteler gerçekleştiren Ak Gençlik Kırıkkale ekibi bu programın hemen sonrasında ara vermeden mezarlığa gelip çalışmaya başladı. Başkan Özaslan "Mevzu Kırıkkale’yse yorulmanın anlamını unuturuz. Biz Kırıkkale nezdinde ülkemiz için çalışanlarız" dedi.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.