AK PARTİ ÖTEKİLEŞTİRMEYİ ORTADAN KALDIRDI

AK PARTİ ÖTEKİLEŞTİRMEYİ ORTADAN KALDIRDI
AR-GE Eğitim Başkanlığının Türkiye genelinde düzenlediği ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ temalı Kırıkkale’de düzenlediği Teşkilat Akademisi programına katılan Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gündoğdu...

AR-GE Eğitim Başkanlığının Türkiye genelinde düzenlediği ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ temalı Kırıkkale’de düzenlediği Teşkilat Akademisi programına katılan Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gündoğdu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gündoğdu “Demokratik devlet idealimizi hayata geçirmek için 84 milyonun eşit yurttaşlığına önem verdik. Ak Parti ötekileştirmeyi ortadan kaldırdı” diye konuştu.

HEDEF 2023

Ak Parti Kırıkkale Teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleşen Teşkilat Akademisi öncesinde basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gündoğdu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Basın Toplantısında Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Gündoğdu “Bu hikayesinin kahramanı sensin teması aslında sayın Cumhurbaşkanımızın partimizi kurarken ‘Bugünden Sonra Hiçbir şey Eskisi Gibi Olmayacak’ cümlesinin bütün il ve ilçelere ak kadroların bu misyonu taşımasıyla başlayan bir süreç. Bu sürecin önündeki en önemli hedeflerden biriside 2023. Hem bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti, hem yeniden büyük Türkiye ideali, hem kendi sorunlarını çözen devlet, hem de Türk Milletine, İslam dünyasına ve insanlığa karşı sorumluluklarını da yerine getiren devlet anlayışı açısından bunu önemsiyoruz” ifadesini kullandı.

AK PARTİ ÖTEKİLEŞTİRMEYİ ORTADAN KALDIRDI

MKYK Üyesi Gündoğdu “Elbette Ak Parti olarak ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diye kurduğumuz cümlenin altına binlerce hizmet sayabilmek mümkün. Ama ben bugün daha ziyade derin devlet, vesayetçi devlet, bürokratik devlet, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Demokratik Devlet üzerinde durmak istiyorum. Bizim önemsediğimiz devlet bu maddelerin ilk üçü değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu devletin de Demokratik devlet olmasıdır. Demokratik devlet idealimizi hayata geçirmek için 84 milyonun eşit yurttaşlığına önem verdik. Tanıyan devlete önem verdik, kategorize eden, vatandaşını ötekileştiren devlet değil. Bunun için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bütün ötekilerin bekiri olduğu, eşit yurttaşlığa geçişi sağladık. Dün devlete göre Aleviler, Kürtler, Romenler, başörtülüler, dindarlar ötekiydi bugün herkes beriki. Dün eğitimde fırsat eşitliğinin önünde engel vardı, kat sayı engeli getirilmişti, bu engelleri kaldırarak yeniden eğitimde fırsat eşitliğinin önünü açmış olduk” diye konuştu.

CHP’YE TESKERE ÜZERİNDEN ELEŞTİRİ

Ak Parti olarak eski Türkiye’ye dair özlem duydukları tek şeyin ciddi bir muhalefet anlayışı olduğuna dikkat çeken Gündoğdu ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na göndermede bulundu. Gündoğdu “Teskere de ana muhalefete tanım yapmakta zorlanıyoruz. Daha önce genel merkezlerine sınır namusumuzdur diye yazı asıyorlar, sonra bu teskereye evet demek Cumhuriyete ihanettir diyorlar 5-6 yıldır aynı içerikli teskerelerin tamamına evet demişken, sonra kandili başlarına yıkarız diyorlar. Ben soruyorum CHP’nin sınır tanımı mı değişti? Namus tanımı mı değişti? Yozgat’ta kurulan bir cümle de Kandili başlarına yıkacağız diyorlar. Bu cümle Yozgat’ın yiğitlerinin coşkusuyla söylenen bir cümle değil de inanarak söylenen bir cümle ise sınır dışına çıkmasına yasak koyduğunuz Türk Silahlı Kuvvetleri ve silah güçleri Kandil’i nasıl onların başına geçirecek. Arkasından Kanal İstanbul üzerinden büyükelçilere şikayet mektubu yazarak dile getiriyor. 6 okun ne olduğunu biliyoruz. 6 okun bu zamana kadar CHP Genel Başkanları tarafından Kılıçdaroğlu’na kadar nasıl uygulandığını biliyoruz, ama bugün Kanal İstanbul’u yabancı büyükelçilere şikayet etmek, onlardan Kanal İstanbul’u yaptırmamak üzerine yardım istemek, Allah esirgesin yarın iş başına geldiğinde büyükelçilerin istediğini yapmayı da beraberinde getirir. Hayır dememeyi, emir almayı da beraberinde getirir. Bu mandacılıktır, dışa bağımlılıktır, kendi milletine, kendine güvenmemektir” sözlerine yer verdi.

AKŞENER’İN MİLLETVEKİLİNİN BU ÇİRKİN KÜFRÜNE ARKA ÇIKMASI, SÖVGÜNÜN KURUMSALLAŞMASIDIR

İYİ Partiye de göndermede bulunan Gündoğdu “İyi partinin bugünlerde ortaya koyduğu tabloyu da gerçekten anlamakta güçlük çekiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinden daha milliyetçi söylemlerle parti kuruyoruz diye yola çıkıp, Yasin Börü ve arkadaşlarını katlinden sorumlu olan teröristle kahvaltı yapmaya hayır diyemeyip evet deyip, en son bacıların partisi olarak kurulmuş bir partinin bacılara söverek siyaset yapmaya evrilmiş olması, hem de şehit bacısına anlaşılır değil. Elbette her partiden densizler çıkabilir, ama buradaki esas sorun Akşener’in Milletvekilinin bu çirkin küfrüne arka çıkması, sövgünün kurumsallaşmasıdır, gün geçtikçe de batıyorlar. Bugünde bir temsilcilerinin onun şehit bacısı olduğunu bilmiyordu gibi bir cümlesi var. Özrü kabahatinden büyük. Ne yani siz bacılara sövme hakkını kendinizde görüyorsunuz da şehit bacısı olduğunu bilmediğiniz için mi? Bunun toparlanacak tamir edilecek bir yanı yok. Bütün siyasi partilerin terör örgütlerine eşit uzaklıkta olması lazım, bütün siyasi partilerin şiddete, küfre eşit mesafede olması gerekirken bir partinin küfrü koruyan siyasete dönüşmüş olması da elbette kabul edilebilir bir şey değil” diye konuştu.

MİLLETİMİZİN EMİRLERİNİ ALIYORUZ

Ak Partinin kaderi ile Türk Milletinin kaderi ortaktır. Pandemi süreci, afetler, ekonomide dünyanın yaşadığı sıkıntılar, Türkiye’nin yaşadığı sıkıntıları bu tür toplantılarda görmeye, milletin emirlerini almaya gayret ediyoruz. Bütün sorunlar bizim sorunlarımız. Bu zamana kadar sorunların yüzde 99’unu çözdük çözerek geliyoruz. Bundan sonra da Milletimizin beklentileri neyse o beklentileri ekonomiden siyasete, sosyal hayata hepsinin üstesinden gelmek için gayret sarf edeceğiz. Bu kadar ortaklığına halel getirmemeye gayret edeceğiz. Kırıkkale teşkilatımız da partimizin kurulduğu günden beri üzerine düşeni yapan bir teşkilatımız. Bundan sonra da Allah’ın izniyle üzerine düşeni yapmaya gayret edecektir. Biz Ak Partililer işimiz vaktimizden çok sloganı ile hareket ediyoruz. Pandemi sürecinde ister istemez maske, mesafe ve hijyen kuralları gereği biraz sahadan uzak kaldık. Sahadan uzak kalınca gördük ki yalanlar gerçekleri perdelemeye kalkmış. Gerçekleri milletimize anlatacağız, Milletimizin emirlerini alacağız Cumhurbaşkanımıza ileterek çözümü noktasında adımlar atacağız” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.