Akşener Kırıkkale’de mola verdi

Akşener Kırıkkale’de mola verdi
 Yazı İşleri Müdürü
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs törenleri için Samsun’a giderken Kırıkkale´de mola vererek partilileri ile bir araya geldi.COŞKULU KARŞILAMAİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs törenleri için...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs törenleri için Samsun’a giderken Kırıkkale´de mola vererek partilileri ile bir araya geldi.

COŞKULU KARŞILAMA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs törenleri için Samsun’a giderken Kırıkkale´de partilileri ile bir araya geldi. Akşener, Samsun ziyareti öncesi Kırıkkale girişinde parti teşkilatları tarafından coşkuyla karşılandı. İl Başkanı Bülent Altınışık, Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve Kırıkkale teşkilatlarının hazır bulunduğu karşılamada Akşener, aracından inip kendisini bekleyen vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Vatandaşların isteği üzerine hatıra fotoğrafı da çektiren Akşener, Samsun´a hareket ederken de ‘Başbakan Meral Akşener´ sloganlarıyla uğurlandı.

KIRIKKALE KARARINI VERMİŞ

Ziyaretle ilgili bilgiler veren İl Başkanı Altınışık “Kırıkkale kadınları kararını vermiş.  Ankara'dan Samsun'a doğru yola çıkan Cesur yürek Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi Eypark tesislerinde karşıladık. İYİ yolculuklar diledik. Şunu görüyoruz ki halimizden anlayan, bizden biri olan ve gözümüzün içine bakan bir Genel Başkan’a sahibiz ne mutlu bize, çok şükür olsun” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.