Altınışık Çelebi ilçesinde muhtarlarla iftar yaptı

Altınışık Çelebi ilçesinde muhtarlarla iftar yaptı
 Yazı İşleri Müdürü
İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Çelebi ilçesinin merkez ve köy muhtarları ile ilçe teşkilatının düzenlediği iftar programında bir araya geldi.MUHTARLARLA İFTAR BULUŞMASIİyi Parti Kırıkkale...

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Çelebi ilçesinin merkez ve köy muhtarları ile ilçe teşkilatının düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

MUHTARLARLA İFTAR BULUŞMASI

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı ve Teşkilatı siyasette emin adımlarla ilerlemeyi sürdürüyor. Her toplantısı dikkat çeken bir tarzda olan Başkan Altınışık, bu kez Çelebi İlçe Teşkilatı’nın ilçenin merkez ve köy muhtarları ile düzenlediği kalabalık bir iftar programına katıldı. İlçeye yakın bir tesiste düzenlenen iftara muhtarların ilgisi büyük oldu. İlçe teşkilatının da yer aldığı iftarda Başkan Altınışık, muhtarlara İyi Parti’nin çalışmaları, siyasetteki gelişmeler ve çiftçilere yönelik İyi Parti’nin yapacağı çalışmalar konusunda bilgiler verdi.

İYİ PARTİYİ ANLATTI

Parti olarak iktidara emin adımlarla yürümekte olduklarının altını çizen Başkan Altınışık, “İyi Parti üye sayısını her geçen gün biraz daha artırıyor. Ülkemizin içeride ve dışarıda büyük sorunları var. Tüm sorunları çözüme kavuşturmaya talibiz. Zaten milletimiz İyi Parti’ye büyük güven duyuyor. Kısa sürede büyük bir kitleye dönüştü İyi Parti hareketi. Dışarıda bir çok soruna sebep olan iktidar içeride de ekonomik sıkıntılara yol açtı. Hepimiz bu sıkıntıları ciddi şekilde hissediyoruz. İyi Parti başta ekonomi olmak üzere tüm sorunları çözecek kabiliyete ve kadrolara sahip. Hiç merak etmeyin İyi’ler geliyor” dedi.

SORUNLAR ÇOK YAKINDA BİTECEK

İftara katılan muhtarlarla istişare de yapan Başkan Altınışık, onların sorun ve taleplerini de dinledi. Muhtarlar özellikle geçim sıkıntısı, çiftçinin sorunları, ekonomik problemler konusunda sorular yöneltti ve Başkan Altınışık’ın bu konudaki görüşlerini dinledi. Partinin bahse geçen konulardaki çözümleri ve sorunları ortadan kaldırmaya yönelik ne gibi girişimleri olacağı konusunda muhtarları bilgilendiren Başkan Altıışık, toplantı ile ilgili de değerlendirmede bulunarak, “Görüldüğü üzere toplantılarımız böyle büyük ilgi görüyor. Çünkü milletimiz sorunlarla boğuşmaktan bıktı. Bizim gibi İyi’leri bekliyor. Biz de onlar için umut olarak geliyoruz inşallah. Allah’ın izniyle çok yakında milletimizin dertlerine derman olacağız. Bütün bu sorunlar bitecek” dedi.

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.