AMACIMIZ ÜLKE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ GENÇLER YETİŞTİRMEK

AMACIMIZ ÜLKE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ GENÇLER YETİŞTİRMEK
Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’dan Hoşgeldiniz mesajıKırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan 2021-2022 akademik yıl öncesinde üniversiteye yerleşen öğrencilere mesaj gönderdi. Amaçlarının...

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’dan Hoşgeldiniz mesajı

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan 2021-2022 akademik yıl öncesinde üniversiteye yerleşen öğrencilere mesaj gönderdi. Amaçlarının yakın geleceğinin Büyük Türkiye’sinde söz sahibi genç nesiller yetiştirmek olduğuna işaret eden Rektör Aslan “Üniversite kayıtlarınızı, 04-08 Eylül 2021 tarihleri arasında e-devlet üzerinden çevrimiçi olarak ve 06-10 Eylül tarihleri arasında Üniversitemiz’de yüz yüze gerçekleştirebilirsiniz” diye konuştu.

İŞ OLANAKLARINA DAHA YAKIN OLMALARINI SAĞLIYORUZ

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan mesajında “Değerli Öğrencilerim, Öncelikle, Üniversitemizi tercih eden ve kayıt hakkı kazanan sizlere teşekkür ediyorum. Kırıkkale Üniversitesi olarak hedefimiz, yakın geleceğin Büyük Türkiye’sinde söz sahibi olacak genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yanı sıra öğrenmenin sadece dersliklerle sınırlı olmadığı eğitim sistemimizde, alanlarınızda pratik gelişiminizi önemsiyoruz. Öğrencilerimizin daha öğrencilik döneminde sektörle birlikte yürüttüğümüz projeler ile mezuniyet sonrası iş olanaklarına daha yakın olmasını sağlıyoruz.” İfadesini kullandı.

KALİTELİ BİR ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ

Aslan “Sevgili Öğrencilerim, Sizlere, içerisinde her türlü aktiviteyi yapabileceğiniz yaşanılabilir bir kampüs imkânı sunuyoruz. Kırıkkale’ye 7, Ankara’ya sadece 70 km uzaklığı, her yere kolay ulaşılabilirliğimiz üniversitemizin en büyük avantajlarından biridir. Nitelikli akademik kadromuz, araştırma laboratuvarlarımız, yurt içi ve yurt dışı değişim programlarımız, sizlere kalite bir üniversite eğitimi fırsatı sunmaktadır. Kendinizi her alanda geliştireceğiniz, teoriği pratiğe dönüştürecek bir eğitimle alanınızda aranan kişi olmak ve Türkiye’nin büyük projelerinde yer almak istiyorsanız; tercih ettiğiniz doğru yerdesiniz. İlgili tarihleri takip ederek kayıt işlemlerinizi tamamlamanızı öneriyorum. 27 Eylül’de aşılarınızı olmuş bir şekilde görüşmek üzere. Üniversitenize Hoş Geldiniz. Üniversite kayıtlarınızı, 04-08 Eylül 2021 tarihleri arasında e-devlet üzerinden çevrimiçi olarak ve 06-10 Eylül tarihleri arasında Üniversitemiz’de yüz yüze gerçekleştirebilirsiniz” dedi.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.