ANNELERE ANLAMLI BULUŞMA

ANNELERE ANLAMLI BULUŞMA
 Yazı İşleri Müdürü
Yeni mesire alanında ilk etkinlik Anneler gününde gerçekleştirildiBir süre önce hizmete alınan Kırıkkale’nin yeni mesire alanında ilk kapsamlı etkinlik Anneler günü dolayısıyla yapıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet...

Yeni mesire alanında ilk etkinlik Anneler gününde gerçekleştirildi

Bir süre önce hizmete alınan Kırıkkale’nin yeni mesire alanında ilk kapsamlı etkinlik Anneler günü dolayısıyla yapıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Anneler Günü” nedeniyle düzenlenen etkinlikte yeni mesire alanında anneler ile bir araya geldi.

YENİ MESİRE ALANINDA BİR ARAYA GELDİLER

Anneler Günü sebebiyle Kırıkkale Belediyesi, anne ve anne adaylarına yönelik piknik düzenledi. Kırıkkale Belediyesinin yeni hizmete aldığı “Yeni Mesire Alanında” düzenlenen etkinliğe katılım yüksek oldu. Yetişmiş çam ağaçlarının altında gerçekleşen etkinlikte anne adayları ve anneler sohbet edip komşuluk ilişkilerini pekiştirdi. Çocuklar ise oyunlar oynadı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın da katıldığı etkinlikte annelere ikramlarda bulundu.

ANLAMLI ETKİNLİK

Hayata ayrı bir değer katan tüm annelerin 'Anneler Günü'nde tebrik eden Başkan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "Cennet annelerimizin ayağının altındadır. Bizler için çok kıymetli değerlerdir. Bizleri yetiştiren hayata adayan, kendilerinden fedakarlıklar gösteren annelerimiz bizlerin olmazsa olmazıdır. Bugün bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Burada çok güzel, anlamlı ve coşkulu bir birliktelik var. Muazzam bir enerji kazandık annelerimiz sayesinde. Allah hepsinden razı olsun. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.