Bağ evinden hırsızlık zanlısı yakalandı

Bağ evinden hırsızlık zanlısı yakalandı
Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda Balışeyh İlçesine bağlı Kılevli köyünde bir bağ evinde hırsızlık yaptığı iddia edilen hırsızlık şüphelisi yakalanarak hakkında adli işlem başlatıldı.SATIN ALAN İŞYERİ...

Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda Balışeyh İlçesine bağlı Kılevli köyünde bir bağ evinde hırsızlık yaptığı iddia edilen hırsızlık şüphelisi yakalanarak hakkında adli işlem başlatıldı.

SATIN ALAN İŞYERİ HAKKINDA DA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Bir süre önce, Balışeyh ilçesine bağlı Kılevli köyünde bir bağ evinden maddi değeri yaklaşık 10 bin TL olan 2 adet çapa makinesi ile 2 adet su motoru ve bazı malzemeleri çalınmıştı. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatan Jandarma ekiplerinin araştırmaları sonucunda bahse konu hırsızlık malzemelerinin bir kısmını M.T. (40) isimli şahsın yakın zamanda bir iş yerine sattığı öğrenildi. Geçmiş tarihlerde de benzer suçlardan pek çok suç kaydı bulunduğu anlaşılan şüpheli M.T. gözaltına alınırken, hırsızlık konusu malzemeleri satın alan iş yeri sahibi şahıs hakkında da “hırsızlık konusu malzemeyi satın almaktan” adli işlem başlatıldı.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.