Bahşılı belediyesine tam donanımlı ambulans

Bahşılı belediyesine tam donanımlı ambulans
Yaklaşık 3 yıldır ilçede bulunan ve tedavilerini il dışında yaptırması gereken hastaları kendi imkanlarıyla ücretsiz olarak il dışına götürüp getirme hizmeti veren Bahşılı Belediyesi bu hizmeti artık tam donanımlı bir...

Yaklaşık 3 yıldır ilçede bulunan ve tedavilerini il dışında yaptırması gereken hastaları kendi imkanlarıyla ücretsiz olarak il dışına götürüp getirme hizmeti veren Bahşılı Belediyesi bu hizmeti artık tam donanımlı bir ambulans ile verecek. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ilçeye kazandırılan tam donanımlı ambulansın ekonomik değerinin 320 bin TL civarında olduğuna dikkat çekti.

YENİ ARAÇ TESLİM ALINDI

Bahşılı ilçesinde Kronik rahatsızlığı bulunan ve tedavilerini il dışında yaptırmak zorunda kalan ihtiyaç sahibi hastalara daha iyi imkanlarda hizmet sunabilmek adına belediyeye tam donanımlı bir ambulans kazandırılmış durumda. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleriyle ilçeye kazandırılan tam donanımlı ambulansın tahmini ekonomik değerinin 300 ila 320 bin TL arasında olduğu bildirildi. İçerisinde acil müdahale yapılabilecek her türlü tıbbi araç gereci bulunan ve Belediyeye kazandırılan tam donanımlı ambulanstan şehit yakınları, ekonomik durumları iyi olmayan engelli ve yaşlı vatandaşlar da yararlanabilecek. Başkan Tekin tam donanımlı ambulansı teslim aldıklarına ve belediyenin araç filosuna dahil edildiğini söyledi.

KENDİ İMKANLARIMIZLA TAŞIMA YAPIYORDUK

İlçede neden tam donanımlı bir ambulansa gerek duyulduğu konusunda bilgiler veren Belediye Başkanı Tekin “İlçemize bugün itibariyle 2009 model bir ambulans kazandırdık. İlçemize kazandırdığımız ambulansımızın bugünkü ekonomik değeri 300 ila 320 bin TL civarında. Bizim ilçemizde Allah şifa versin, 8-10 tane il dışında tedavi gören kanser hastamız var. Bunları 3 yıldız biz kendi imkanlarımızla hastaneye götürüyor, kemoterapilerini yaptırdıktan sonra tekrar ilçemize getiriyorduk. Böyle bir hizmet başlatmıştık. Biz pandemi sürecinde bunu kendi imkanlarımızla çözmeye çalıştık. Şuandan itibaren bu hizmetimizi tam donanımlı bir ambulansımızla yapacağız” diye konuştu.

VATANDAŞ ODAKLI HİZMETE DEVAM

Başkan Tekin “Ambulansımızın içerisinde acil müdahale yapabilecek her türlü teçhizatı bulunuyor. Bu ambulansımızdan şehit yakınları, ihtiyaç sahibi engelli ve yaşlılarımız da yararlanacak. Diğer araçlarımız bu kadar donanımlı değildi. Bugünkü şartlarda Belediyemize bu aracı kazandırdık. Allah kazasız belasız ilçemize hizmet etmeyi nasip eylesin. Belediye olarak vatandaş odaklı hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Tam donanımlı ambulansımız ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.