Bahşılı,  Delice ve Sulakyurt halk eğitimden Erasmus projesi

Bahşılı,  Delice ve Sulakyurt halk eğitimden Erasmus projesi
Kırıkkale’nin Bahşılı, Delice ve Sulakyurt ilçelerinin Halk Eğitim Merkezlerinin işbirliğinde Erasmus+ K104 projesi kapsamında Erasmus+ Yetişkin eğitimi personel hareketliliği projesi hayata geçiyor. Proje kapsamında ilçe halk...

Kırıkkale’nin Bahşılı, Delice ve Sulakyurt ilçelerinin Halk Eğitim Merkezlerinin işbirliğinde Erasmus+ K104 projesi kapsamında Erasmus+ Yetişkin eğitimi personel hareketliliği projesi hayata geçiyor. Proje kapsamında ilçe halk eğitim merkezlerinin personelleri Almanya’ya gidecek.

ALMANYA’YA GİDECEKLER

Bahşılı Halk Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Delice ve Sulakyurt Halk Eğitim Merkezlerinin de katılımıyla Erasmus+ Yetişkin eğitimi personel hareketliliği projesi hazırlandı. Erasmus programı kapsamında Avrupa komisyonu tarafından desteklenen proje kapsamında  Yetişkin eğitimi personel hareketliliği gerçekleştirilecek. Hayata geçirilecek proje hakkında bilgi veren Bahşılı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Pekdoğan “Bir ilki daha yaşamanın, bu güzel organizasyonun içinde bulunmanın ve yine bir zoru daha başarmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Kurumumuz koordinesinde  Bahşili Hem ve Delice Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri personellerininde   katılımıyla yürütülen Erasmus+ K104 projemiz kapsamında kurum personelimiz 15-21 Mayıs tarihleri arasında Almanya/ Berlin de eğitim alacaklardır” dedi.

Bu haber toplam 32 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.