Bahşılı'da dereler ıslah edilecek

Bahşılı'da dereler ıslah edilecek
Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçe için önemli bir çalışmaya daha imza atılıyor. Başkan Tekin'in girişimleri ile Karadere ve Hendekderesi ıslah çalışması 2021 yılı yatırım programına...

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçe için önemli bir çalışmaya daha imza atılıyor. Başkan Tekin'in girişimleri ile Karadere ve Hendekderesi ıslah çalışması 2021 yılı yatırım programına alındı.

BELEDİYE TALEPTE BULUNMUŞTU

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçe için önemli bir çalışmaya daha imza atılıyor. Başkan Tekin, yoğun görüşmeler neticesinde Karadere ve Hendekderesi’nin ıslah çalışmalarında olumlu netice aldıklarını belirtti. Bu iki dere nihayet ıslah edilecek. Bu amaçla programa dahil edildi. Başkan Tekin, gelişmeyle ilgili bilgi verdi ve “Yaklaşık iki yıldır takip ettiğimiz, bir ay önce Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Hadi Tunç beyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Karadere ve Hendekderesi ıslah çalışması 2021 yılı yatırım programına alındı, tüm emeği geçenlere teşekkürler ederim” diye konuştu.

ŞİDDETLİ YAĞIŞLARDA TAŞKIN TEHLİKESİ

Dere ıslahı çalışmalarının yatırım programına alındığı yazısı da Bahşılı Belediyesine ulaştırıldı. Yazıda "İlçe yerleşim sınırları içerisinde Hodar Deresi, Kara Dere ve Hendek Deresi olmak üzere üç adet dere geçişinin bulunduğu, çevresinde yapılaşmaların mevcut olduğu. 2014 yılında meydana gelen aşırı yağışlardan dolayı Kara Dere ve Hodar Derelerine yakın evlerin ve alt yapının zarar görmesi nedeni ile dere ıslah çalışmalarının yapıldığı, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilerek alt yapı sorunlarının tamamlandığı,  Hodar Deresi, Kara Dere ve Hendek Deresinin ıslah edilmesi için mevcutta tamamlanan projelerin Yatırım Programına alınması talep edilmektedir. Talebiniz Bölge Müdürlüğümüzden utman ilgili yazı ile birlikte Daire Başkanlığımızca değerlendirilmiş ve Kırıkkale İli Bahşılı ilçe merkezinde yer alan Kara Dere "Kırıkkale Bahşılı İlçe Merkezi Karadere 1. Kısım", Hendek Deresi ise "Kırıkkale Bahşılı İlçe Merkezi Hendek Deresi" adıyla 2021 Yılı Yatırım Programımı alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

RAMAZAN BEREKETİ VE MAĞFİRETİ İLE GELDİ

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan dolayısıyla da ilçe sakinlerine mesaj gönderen Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin "Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan geldi. Kırıkkale’de her yerde Ramazan telaşı gözleniyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Ramazan dalayışıyla bir mesaj yayınladı ve herkesin mübarek Ramazan’ını kutladı. Başkan Tekin, “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan’a bir kere daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan bereket demektir. Bereketi ve mağfireti ile gelen Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan’ı Şerifini kutluyor, birlikte nice güzel Ramazanlar temenni ediyoruz. Hayırlı ve bereketli Ramazanlar diliyoruz” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.