Bahşılı'da meydanda son aşamaya gelindi

Bahşılı'da meydanda son aşamaya gelindi
Bahşılı ilçesine Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatları ile yeni bir meydan yapılıyor. Çalışmada sona gelindi.15 TEMMUZ'DA HİZMETE ALINMASI BEKLENİYORBir süredir devam eden meydan çalışması konusunda bilgi veren...

Bahşılı ilçesine Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatları ile yeni bir meydan yapılıyor. Çalışmada sona gelindi.

15 TEMMUZ'DA HİZMETE ALINMASI BEKLENİYOR

Bir süredir devam eden meydan çalışması konusunda bilgi veren Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, çalışmada son aşamaya geldiklerini duyurdu. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer TEKİN sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İlçemize hayırlı olsun; 15 Temmuz Şehitler Meydanında sona gelindi, bugün itibariyle kuru havuzun montajı başladı, inşallah 15 Temmuz ‘ da  hizmete almayı planlıyoruz. Bu meydanın yapımında en büyük emeğe sahip Sayın Milletvekilimiz Ramazan Can bey’e, Kırıkkale  Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı bey’ e, İl Başkanımız Sayın Mustafa Kaplan bey’ e ve İlçe Başkanımız Sayın Güner Taş bey e vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ederim,  35 yıllık Bahşılı tarihinde, ilk defa bu kadar büyük alana sahip meydan yapımı gerçekleşmektedir” dedi.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.