Bahşılı’da ücretsiz ulaşım hizmeti

Bahşılı’da ücretsiz ulaşım hizmeti
Bahşılı Belediyesi, ailelerin bayram ziyaretlerini daha rahat yerine getirebilmeleri için Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in direktifleri doğrultusunda ulaşım servis araçlarıyla ücretsiz gerçekleştirildi.ULAŞIM SERVİSLERLE...

Bahşılı Belediyesi, ailelerin bayram ziyaretlerini daha rahat yerine getirebilmeleri için Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in direktifleri doğrultusunda ulaşım servis araçlarıyla ücretsiz gerçekleştirildi.

ULAŞIM SERVİSLERLE SAĞLANDI

Bahşılı Belediyesi, Bahşılı’yı saran Ramazan Bayram’ı coşkusu ve tatilinde, tüm birimleriyle birlikte önlemlerine aldı. Bahşılı Belediyesi, Ramazan Bayram’ı boyunca (3 gün) Bahşılı-Kırıkkale arası ulaşımlarda belediyeye ait otobüslerle ücretsiz olarak vatandaşlarına hizmet verdi.  Arefe Günü, Bahşılı Merkezden kalkan otobüsleri ile saat 10:00 ile 18:00 arasında, her saat başı Osman Şenses Mezarlığına ücretsiz servis hizmeti sunan Bahşılı Belediyesi, yine Arefe Günün’de ilçede bulunan Eski Mezarlığa ve Çamlıca Köyü Mezarlığına 11:00- 14:00 ve 17:00 saatlerinde vatandaşlarına ücretsiz ulaşım imkanı sağladı.

İLÇE HİJYEN BİR HALE GETİRİLDİ

İlçe içinde Bahşılıların gerçekleştireceği ziyaretlerin yanı sıra, şehir dışından gelen konukların da ziyaret ettiği Bahşılı’nın tüm cadde ve bulvarları hem süpürülerek hem de yıkanarak temizlendi. Yıl başından bu yana temizlik çalışmalarını gece gündüz sürdüren Bahşılı Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, bayram süresince de daha yoğun ve etkin bir şekilde süpürme ve yıkama faaliyetlerini gerçekleştirdi. Çalışmalarını tüm ilçe genelinde sürdüren ekipler, Bahşılı’nın dört bir tarafını daha hijyenik bir hale getirdi.

ZABITALAR DENETİMLER YAPTI

Ücretsiz otobüslerle yakınlarını ziyaret etmek isteyen Bahşılıların huzur ve güven içerisinde yolculuklarını yapmaları için de durak ve hatlarda gerekli kontrolleri yapan Zabıta Ekipleri, ayrıca çevre ve gürültü kirliliği, benzeri şikayetleri de anında değerlendirdi. Seyyar satıcılara da geçit vermeyen Belediye  Zabıta Ekipleri’ne, vatandaşlar Belediye Whatsapp İhbar Hattıdan ulaşma imkanı buldu. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.