Bakan Bilgin'e hayırlı olsun ziyareti

Bakan Bilgin'e hayırlı olsun ziyareti
Bir süre önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Vedat Bilgin'e Kırıkkale'den hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.BAŞARILAR DİLEDİLERKırıkkale Valisi Yunus Sezer, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili...

Bir süre önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Vedat Bilgin'e Kırıkkale'den hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan birlikte bir süre önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilen Bakan Prof. Dr. Vedat Bilgin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Bakanlığın Kırıkkale'de sürdürdüğü ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret anısına Vali Sezer tablo hediye ederken, Belediye Başkanı Saygılı Kırıkkale'nin simgesi haline gelen üzerinde Mehmetçiği simgeleyen biblo hediye etti.  Ziyaretle ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Saygılı " Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Bilgin'i, makamında Valimiz Yunus Sezer, Milletvekilimiz Ramazan Can ve AK Parti İl Başkanımız Mustafa Kaplan  ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik" dedi.

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.