Balışeyh Belediyesinde sözleşme sevinci

Balışeyh Belediyesinde sözleşme sevinci
Balışeyh Belediyesinde çalışan Belediye şirketi personellerini kapsayan toplu sözleşme imzalandı. 2 yıllık sözleşmede şirkette çalışan personelin maaşında yüzde 25 oranında iyileşme sağlandı.YÜZDE 25 İYİLEŞTİRME...

Balışeyh Belediyesinde çalışan Belediye şirketi personellerini kapsayan toplu sözleşme imzalandı. 2 yıllık sözleşmede şirkette çalışan personelin maaşında yüzde 25 oranında iyileşme sağlandı.

YÜZDE 25 İYİLEŞTİRME SAĞLANDI

Hizmet-İş Sendikası ile Balışeyh Belediyesi Personel Limited şirketi arasında 2 yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesi imzalandı. Toplu iş sözleşmesine Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve işçiler adına Hizmet İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü imza attı. Sözleşme kapsamında üyelerin ücret ve sosyal haklarına iki yıllık yüzde 25 oranında artış yapıldı. Sözleşmenin ardından konuşan Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, sözleşmenin hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Biz Balışeyh  Belediyesi’nde  çalışan tüm arkadaşlarımızla büyük bir aileyiz. Sözleşmenin sevincini ailecek yaşıyor ve paylaşıyoruz. Elimizden gelen imkânın en iyisini çalışma arkadaşlarımıza sunmaya çalıştık” diye konuştu.

İMZALAMAYA DEVAM EDİYORUZ

Sözleşme töreninde açıklamalarda bulunan Hizmet İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü, “Hizmet-iş ailesi olarak sorumlu bir Sendikacılık anlayışını benimsiyoruz. Üyelerimizin pandemi döneminde de hak kayıpları yaşamaması için sözleşmelerimizi imzalamaya devam ediyoruz. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen Belediye Başkanına şahsım Sendikamız ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.