Balışeyh yağmur duasına çıktı

Balışeyh yağmur duasına çıktı
Yağışsız bir bahar mevsimi yaşayan Balışeyh ilçesinde vatandaşlar yağmur duasına çıktı. Balışeyh Belediyesi tarafından organize edilen yağmur duası sonrası katılımcılara ikramda bulunuldu.NAMAZ KILINDI DUALAR EDİLDİKırıkkale’nin...

Yağışsız bir bahar mevsimi yaşayan Balışeyh ilçesinde vatandaşlar yağmur duasına çıktı. Balışeyh Belediyesi tarafından organize edilen yağmur duası sonrası katılımcılara ikramda bulunuldu.

NAMAZ KILINDI DUALAR EDİLDİ

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde havaların kurak geçmesi dolayısıyla Balışeyh Belediyesi ve Ballı Mahallesi Muhtarı Mustafa Civelek organizesinde vatandaşlar yağmur duasına çıktı. İlçenin Ballı Mahallesi mevkiinde topluca namaz kılınıp yağmur yağması için dualar edildi. Yağmur duasına Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Duaların ardından Balışeyh Belediyesi tarafından kurulan çadırda vatandaşlara ikramda bulunuldu.

BEREKET EKSİK OLMASIN

Düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu “Yağmur duamıza katılan tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Topraklarımızdan, sofralarımızdan bereket eksik olmasın. Birlik ve beraberliğimiz daim dualarımız kabul olsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.