Balışeyh'te Hayata Sporla Gülümse projesi

Balışeyh'te Hayata Sporla Gülümse projesi
Spordan sanata, eğitimden madde bağımlılığı ile mücadeleye kadar birçok önemli alanda projeleri hayata geçiren Gençlik ve Spor Bakanlığının Hayata Sporla Gülümse projesi Balışeyh ilçesinde start aldı. Atletizmde başarılı...

Spordan sanata, eğitimden madde bağımlılığı ile mücadeleye kadar birçok önemli alanda projeleri hayata geçiren Gençlik ve Spor Bakanlığının Hayata Sporla Gülümse projesi Balışeyh ilçesinde start aldı. Atletizmde başarılı sporcular yetiştiren Balışeyh'in şimdi de Taekwon-do'da başarılı sporcular yetiştirmesi için çalışma başlatıldı.

ŞAMPİYON SPORCULAR YETİŞECEK

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Balışeyh Gençlik ve Spor İl Müdürü Nizamettin Yeşilyurt "Hayata Sporla Gülümse projesi ilçemiz de start aldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde başlayan projenin ilk toplantısı Kaymakamımız Sayın İbrahim Gökçe başkanlığında Taekwondo Antrenörü ve Proje Koordinatörü Hüseyin Öztürk'ün katılımı ile gerçekleşti. Atletizm de marka olan ilçemiz Taekwondo branşında da marka olacak ve ilçemizden şampiyonlar yetişecek" ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 16 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.