Baloğlu 6. Oldu

Baloğlu 6. Oldu
Milliyetçi Medya isimli haber sitesi tarafından yapılan 'En başarılı MHP'li il yönetimi' anketinde, MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu 81 il başkanından 75'ini geride bırakarak 6. oldu. Milliyetçi Medya Haber Sitesi...

Milliyetçi Medya isimli haber sitesi tarafından yapılan 'En başarılı MHP'li il yönetimi' anketinde, MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu 81 il başkanından 75'ini geride bırakarak 6. oldu.

 

Milliyetçi Medya Haber Sitesi tarafından bir süre önce başlatılan 'En başarılı MHP'li il yönetimi' anketi sona erdi. Türkiye genelinde 81 il başkanının isminin yazılı olduğu ankette MHP Kırıkkale İl Başkanı  Erdal Baloğlu ve yönetimi, 75 il başkanı ve yönetimini geride bırakarak en başarılı teşkilat olarak 6. sırada yer aldı. Türkiye genelinde büyük ilgi gören ankette Erdal Baloğlu başkanlığında ki teşkilat 1.428 oy aldı. Baloğlu'nu 3 büyükşehir il başkanı (Kayseri-Hatay ve Ordu) ile Erzincan ve Batman il başkanları geçebildi. Ankette birinciliği ise Kayseri İl Başkanı Serkan Tok aldı. Baloğlu'nu sıralamada; Malatya, Antalya, Mersin, Yozgat ve Sivas il başkanları takip etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gözde il başkanları arasında yer aldığı bilinen Baloğlu'nun, önümüzde ki günlerde başlayacak kongre sürecinde il başkanı olarak görevine devam etmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 669 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.