Baloğlu Güven Tazeledi

Baloğlu Güven Tazeledi
DİVAN OLUŞTURULDUKongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, üyeliklere ise Halil Öztürk , Murat Abalı,...

DİVAN OLUŞTURULDU

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, üyeliklere ise Halil Öztürk , Murat Abalı, Hatice Narin seçildi. Programa  MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan,  İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tuner Alp Tekin, Türk Eğitim Sen Genel Başkan  Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan, MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin,  İlçe Belediye Başkanları ve partiler katıldı.

HER HAİNİN KARŞINDA OLACAĞIZ

Programda siyasi konuşmalar yapıldı. İlk olarak Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk söz aldı. Öztürk, "Türkiye içeriden ve dışarıdan kuşatmayla karşı karşıya Türkiye dar ve çemberin içinde hem içeride ve dışarıda kuşatılmaya çalışıyor. Amerika, Rusya ve Fransa Türkiye'yi sıkıştırmaya çalıştırıyor.  Biz kana kana doyan bir kaynağın mensuplayız. Türklük davasının kazanması için liderimizin yolunda devam edeceğiz. Türk ve Türkiye düşmanlarıyla her  zaman  karşısında olacağız. Ben olmazsam MHP olmaz demesin MHP kimse yoksa ben varım diyenlerin omuzlarında yükselen bir partidir. MHP Türkiye için vatan için millet için kuran için mücadele edenlerin partisidir. MHP hiçbir  zaman kızımızı plakalı araçlara binelim bir parti olmayacaktır.  Her hainin karşında olacağız. MHP kendi sorun ve sıkıntılarını sineye çekerek milletimizin ve ülkemizin sorunuyla uğraşmıştır. Eğitimden sanata bilinen sanata ekonomiden çevre sorunlarına MHP ilgidir. Bizler görevimizin farkındayız. Kazanan Türkiye olacak. İl kongremizin birlik ve dirlik içinde gerçekleşiyor. Davanıza her zaman sahip çıkın arzumdur. Bizlere düşen görev kafa karıştıran etkinliklerin hak bildiğimiz yolda yürümektir. Türkiye sevdamız MHP kongrelerinde kaybeden yoktur. Kazanan bütün dava arkadaşlarımızdır. MHP büyük bir siyasetin ve fikrin adıdır. Hepinize güveniyor ve inanıyorum. ''dedi.

İLİMİZİN BÜTÜN SORUNLARIYLA İLGİLENİYORUZ

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ise kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Baloğlu, "İl teşkilatı olarak her zaman farklı konularda ön plana çıktık. Kurban kesmeyelim dedik ve o o asil kanımızı Türk Kızılay'ına  bağışlayarak bir farkındalık oluşturduk. 2017'de olmuştu. 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimi 2019'da mahalli idareler seçimi aday süreci ve aday adayları sürecinde parti istişareleri ve vatandaşların görüş ve önerileri alındı ve genel merkeze ilettik. Biz uyumlu bir çalışma yaptık.  Seçimin ikimin ayağı cumhurbaşkanlı seçimi hem şahsım ve aday adaylarımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek istemiştir. Mahalli idareler seçimlerinde önce ilçelerden başlayarak ulusal bir firmaya 4 kez anket yaptırdım. Kamuoyu anketiyle test ettik. Netice itibariyle ilk zamanda 10 bölgede seçimler tamamlandı. 11 Belediyenin  tamamının Cumhur ittifakında olması bizim için büyük gurur. Bundan sonra çalışmalarımız aynı hassasiyetlerle elimizden gelen imkanlarla devam edecektir. 3 kez karşınıza il başkanı adayı olarak çıktım. Hiç biriniz beni yalnız bırakmadınız. Bizler sadece  siyasi parti olarak hizmet vermiyoruz. İlimizin bütün sorunlarıyla ilgileniyoruz. Kırıkkalespor taraftarının her zaman yanında olacağım. Yönetim listelerinde her zaman yönetimler illerin  ve ilçelerin nüfusuna göre belirleniyor. Bizler asil ve yedekleri çıkardık. Genel merkezimin onayıyla. Kovid 19 dolayısıyla tedavi gören arkadaşlarımız var. Buradan hepsine geçmiş olsun diyorum.''dedi.

BİZ HER TÜRLÜ ZORLUĞU AŞARIZ

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, kongrede son konuşmacı olarak söz aldı. Çetinkaya, " Kongrelerimiz devam ediyor. İl kongrelerimiz başlamıştır. Yıl sonuna kadar sağlık ve sıhhat olarak tamamlanacaktır. 14 Mart'a hazır hale geleceğiz. Bu kongrelerimizin  birlik ve beraberliğimiz pekiştirecek. Kadrolarımızı belirleyeceğiz. 2023'e doğru adım adım yaklaştığımız zamanda büyük onurunu yaşıyoruz. 97 yılını geride bıraktı. Türkiye Cumhuriyeti Özellikle MHP için çok anlamlı. Kan kaybeden  Türkiye değil, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından sıyrılmış bir Türkiye hayal ediyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Mazlumlara sığınak olmuş Türklüğü  yaşayacaktır. Biz ülkemiz için atılacak her adımın yanında ve arkasında oluruz. Biz her türlü zorluğu aşarız.''dedi.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Erdal Baoğlu, Mustafa Narin, Emin Durmaz, Ömer Yılmaz, Ramazan Acar, İsa Cezar, Nezih Güler, Halil İbrahim Soyer, Kemal Karakaya, Hatice Narin, Ersin Ağır, Mustafa Demirel, Yaşar Erdal, İdris Ulukaya, Bilal Kaan Demirbilek, Bülent Akgün, Mustafa Kılıç, Ziya Korkmaz, Dursun Aygör, Mehmet İpek Yeşilyurt, Hasan Hüseyin Demirel,  Berat Doğan,  Mustafa Aydın, Allahverdi Güvenç, Cahit Doğan, Mesut Akçalı, Mustafa Koray Altuner, Ramazan Almaz, Emin Ahmet Çağlayan, Gökalp Yıldız, Hasan Tamer, Mikail Köksal, Ali Ulutaş, Ayhan İmyurt, Muhsin Kartal, Hakan Dündar, Yusuf Denek, Murat Onan, Mustafa Bodur, Dursun Uzunay, Nuri Alagöz

Bu haber toplam 233 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.