Bankalardan ilginç uygulama

Bankalardan ilginç uygulama
Kırıkkale’de bazı bankaların müşterilerini bankaya dışarıda sıra bekleterek içeriye alması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.VATANDAŞLARIN TEPKİSİNİ TOPLADIKırıkkale’de Korona virüsü (Covid-19) önlemlerini...

Kırıkkale’de bazı bankaların müşterilerini bankaya dışarıda sıra bekleterek içeriye alması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

VATANDAŞLARIN TEPKİSİNİ TOPLADI

Kırıkkale’de Korona virüsü (Covid-19) önlemlerini abartan bazı bankalar işi cadde de sıra oluşturmaya kadar götürdü. Bazı bankalar müşterilerini dışarıda sıra oluşturarak 2-3 kişi olarak içeriye alırken, bazı bankalarda şube dışarısına sandalyeler yerleştirdi. Kimi bankalar ise mesai saatlerinde kısıtlamaya gitti. Duruma tepki gösteren vatandaşlar “İşlemimizi yaptırmak için geldiğimiz banka şubesinin içerisinde beklememiz gerekirken bizi dışarıda beklettiler. Bir taraftan soğuk, diğer taraftan dışarıdaki sıraların sıkışık olması insanların sağlığını daha büyük tehlikeye atmıyor mu? Bunların yanında işlemlerimizde gecikme yaşanıyor. İnternet bankacılığı diyorlar internet bankacılığından yaptığımız EFT 2 gündür hesaba düşmüyor. Bu duruma bir çare bulunmalıdır” ifadesini kullandılar.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.