Başaran Koleji'den Türkiye Derecesi

Başaran Koleji'den Türkiye Derecesi
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve ‘Tüm Kahramanlarımıza Minnettarız’ parolası ile başlatılan mektup yarışmasında 13-17 yaş kategorisinde Kırıkkale Özel Başaran...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve ‘Tüm Kahramanlarımıza Minnettarız’ parolası ile başlatılan mektup yarışmasında 13-17 yaş kategorisinde Kırıkkale Özel Başaran Koleji öğrencisi İnci Ayan dereceye girdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Kahramanlarımıza Minnettarız’ yarışması düzenledi. ‘Evde Kal Sağlıklı Kal’ anlayışı doğrultusunda online olarak gerçekleştirilen ve 13-17, 22-29 yaş aralığında düzenlenen yarışma için 7 bin 562 adet başvuru yapıldı.

Yarışmanın 13-17 yaş kategorisinde Kırıkkale Özel Başaran Koleji öğrencisi İnci Ayan ilk 10’a kalarak dereceye girdi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda sonuçlanan yarışmada birinci seçilen mektupları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya iletti. Korona virüs dolayısıyla tüm çalışanlara moral vermek amacıyla yapılmış yarışma hem katılan sayısının yoğunluğu hem de mektup içerikleri bakımından güzel sonuçlar oluşturdu.

Bu haber toplam 354 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.