Başarı AÇI’da gelenek haline geldi

Başarı AÇI’da gelenek haline geldi
Kırıkkale Açı Eğitim Kurumları 2021 YKS’de derece yapan öğrencileri ile bir araya geldi. Derece giren öğrencilerin, velilerin ve kurum öğretmenlerinin de katıldığı törende Kurucu Müdür Haydar Akay ve kurum öğretmenleri...

Kırıkkale Açı Eğitim Kurumları 2021 YKS’de derece yapan öğrencileri ile bir araya geldi. Derece giren öğrencilerin, velilerin ve kurum öğretmenlerinin de katıldığı törende Kurucu Müdür Haydar Akay ve kurum öğretmenleri tarafından EA il birincisi Türkiye 119.’su Nazım Emin Ata, EA Türkiye 7.831.’si Ezgi Dedebali, SAY 9.711.’si Ömer Can Çokal, EA Türkiye 9.810.’su Rabia Çalkan ve SÖZ Türkiye 11.000’si Zülbiye Tamkoç isimli öğrencilere plaketleri ve hediyeleri verildi.

VELİLERDEN AÇI AİLESİNE TEŞEKKÜR

Yapılan törende dereceye giren öğrencilerden EA il birincisi, Türkiye 119.’su Nazım Emin Ata’nın babası Ensari Ata ‘’Ben size işlemeniz adına bir cevher emanet ettim, siz de onu en iyi şekilde işleyerek güvenimizi boşa çıkarmayarak kıymetli bir mücevher haline getirdiniz ki bugün bu gururu ve mutluluğu birlikte paylaşıyoruz. Başta Kurucu Müdür Haydar Akay ve Açı Ailesinin tüm fertlerine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Ardından dereceye giren öğrencilerden Zülbiye Tamkoç’un velisi Filiz Tamkoç ‘’Zorlu pandemi koşullarında çocuklarımızı yalnız bırakmayarak onların her an yanında olduğunuz için teşekkür ederim. 10. Sınıfta ailenizin bir ferdi olarak size emanet ettiğim kızıma 11. ve 12. sınıfta da gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve özveri için teşekkür ederim” ifadesini kulandı.

KAZANAN KIRIKKALE, KAZANAN TÜRKİYE OLDU

Kırıkkale Açı Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Haydar Akay törende yaptığı konuşmada “Dereceye girerek bizleri onurlandıran öğrencilerimiz başta olmak üzere velilerimize, kurumumuzdaki ve okullarında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Kazanan Kırıkkale, kazanan Türkiye oldu. ‘‘Eğitim Aşk İle Yapılır’’ felsefesi ile yola çıktığımız bu yolda başarı AÇI’da gelenek haline geldi. Geçmişten bugüne elde ettiğimiz başarılarımız Kırıkkale Açı Eğitim Kurumlarını kentimizde bir marka haline getirdi. Yaşayan , büyüyen , gelişen, enerjik, dinamik ve EN’lerin buluştuğu eğitim anlayışımızla gelecekte de nice başarıların baş mimarı olacağımızın teminatını veriyoruz” diye konuştu.

YEMEK ORGANİZE EDİLDİ

Kurumda yapılan törenin ardından Kebapçı Halil’de düzenlenen yemeğe dereceye giren öğrenciler, velileri ve kurum öğretmenleri katıldı. Organize edilen yemekte arkadaşları ve kendi adına söz alan Ömer Can Çokal isimli öğrenci “Öncelikle disiplin düzenli birebir etüt sistemi güvenilir ve deneyimli hocalarımızın olması AÇI’yı tercih etme sebebimizdi. İyi ki AÇI demişiz başta Kurucu Müdürümüz Haydar Akay, Kurum Müdiremiz Eda Küşüm olmak üzere emeği geçen tüm AÇI Ailesine teşekkür ederim” dedi. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.