Başhekim Albayrak’tan talepleri aldı

Başhekim Albayrak’tan talepleri aldı
Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, Hastane Birimleri ile Hastaları ziyaret edip, Hastanede denetimler yaparak incelemelerde bulundu. Bir taraftan denetim yapan Başhekim Albayrak diğer taraftan hasta ziyaretlerinde...

Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, Hastane Birimleri ile Hastaları ziyaret edip, Hastanede denetimler yaparak incelemelerde bulundu. Bir taraftan denetim yapan Başhekim Albayrak diğer taraftan hasta ziyaretlerinde bulunarak taleplerini aldı.

HASTA ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti vermek amacıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, bir taraftan birimlere, diğer taraftan hasta servislerine ziyaretlerde bulundu. Başhekim Albayrak’a Hastane Yönetim Ekibinin eşlik ettiği ziyarette, hastaların ve yakınlarının istek ve taleplerini dinleyip, notlar alarak gerekli yönlendirmeleri ve talimatları verdi. Servislere ziyaretlerde bulunan Başhekim Albayrak, hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

AMAÇ HASTA MEMNUNİYETİ

Op. Dr. Albayrak “Sağlık kurumlarında, hizmette kalitenin en önemli göstergesi hasta memnuniyetidir. Bizde Yüksek İhtisas Hastanesi olarak Kırıkkaleli hemşehrilerimize daha kaliteli sağlık hizmeti vermek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hasta memnuniyetini arttırmak için, hastane hizmette kalitesini de her geçen gün arttırma ve iyileştirme yoluna gidiyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.