Basın bayramı kutlu olsun

Basın bayramı kutlu olsun
Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer 24 temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak gazetecilerin bayramını kutladı.BASIN ÇALIŞANLARININ ÖNEMİ YADSINAMAZBaşkan Sümer mesajında...

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer 24 temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak gazetecilerin bayramını kutladı.

BASIN ÇALIŞANLARININ ÖNEMİ YADSINAMAZ

Başkan Sümer mesajında “Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, toplumların gözü, kulağı ve sesi olarak demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurları arasında yer almış, güçlü demokrasilerin ve gelişmiş toplumların en önemli göstergesi olmuştur. Doğru ve tarafsız bilgiye hızla ulaşmamıza vesile olan basın yayın kuruluşlarımızın ve emektar çalışanlarının önemi yadsınamaz. Basın meslek ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olan, kamu yararını gözeten, doğru bilgiyi hızlı ve tarafsız bir şekilde halka ulaştıran, mesai kavramı gözetmeksizin, büyük bir özveri ve sorumluluk bilinciyle zor görevlerini ifa eden tüm basın çalışanlarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.