Başkan Akdoğan güven tazeledi

Başkan Akdoğan güven tazeledi
 Yazı İşleri Müdürü
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı’nın 7. Olağan Genel Kurulu geniş katılımla gerçekleştirildi. Yapılan genel kurulda mevcut Başkan Recep Akdoğan üyelerin tam desteğini alarak güven tazeledi.YENİ YÖNETİM OLUŞTUSağlık...

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı’nın 7. Olağan Genel Kurulu geniş katılımla gerçekleştirildi. Yapılan genel kurulda mevcut Başkan Recep Akdoğan üyelerin tam desteğini alarak güven tazeledi.

YENİ YÖNETİM OLUŞTU

Sağlık Sen Kırıkkale Şubesi 7. Olağan genel kurulu yapıldı. Kırıkkale Kültür Merkezinde gerçekleşen Genel Kurulda Divan Başkanlığını Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, Divan Üyeliklerini ise Ankara 6 nolu Sağlık-Sen Şube Başkanı Umut Gümüşay, Sivas Sağlık-Sen Şube Başkanı Muhittin Musaoğlu, Kayseri Sağlık-Sen Şube Başkanı Hakan Keser ve Kırıkkale Bem-Bir Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut yaptı. Tek adaylı yapılan genel kurulda Recep Akdoğan güven tazeledi. Başkan Akdoğan’ın yönetiminde Özcan Uca Şube Sekreteri, Okan Özsoy Şube Başkan Yardımcısı(Teşkilatlanma), Murat Açar Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler), Yalçın Kavlak Şube Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim), Murat Özdağ Şube Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme) ve Tahir Öztürk Şube Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler) görev aldı.

GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞTIK

Divanın oluşturulmasının ardından açılış konuşmasını yapan Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan “Bir 4 yılı daha geride bıraktık. Görevimizin ağırlığının bilincinde olarak bu zor süreçte sizlere layık olmaya çalıştık. Zor bir süreçti bu dönem, Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 nedeniyle sizlerle zaman zaman beraber olamadık, bir araya gelemedik. Ancak her zaman sizlerin sesi olmaya, sorunlarınızı çözme noktasında gayret etmeye elimizden geldiğince çalıştık. Çalışanlarımızın ve sizlerin taleplerini asla havada bırakmadık. Bize ulaşan her kardeşimizin sorununa çözüm bulma noktasında mücadele ettik. İletilmesi gereken her nere var ise ilettik, çözüm aradık. Hallederiz deyip asla kenara atmadık. Çözebildiklerimizi çözdük, çözemediklerimizin gerekçelerini ortaya koyduk” diye konuştu.

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Akdoğan “Başta Genel Merkezimiz olmak üzere Şube Yönetim Kurullarımızla birçok alanda mesafeler kat ettik. Bunu yaparken yapıcı ve samimiyet eksenli bir çalışma ortamı oluşturmaya çalıştık.  Liyakat, hakkaniyet, eşitlik ilkelerine özen göstererek verilen emeğin karşılığının alınması mücadelemizi sizlerle birlikte yürüttük. Mücadelemizde çatışma dili kullanmamaya özen gösterdik. Ayrıştırmadık, ötekileştirmedik, birleştirici olduk. Şimdi geriye dönüp baktığımızda daha yapacak çok işimiz olduğunu, kazanımların ve ortak faydaların azımsanmayacak seviyelere ulaştığını, sesimizin muhatap her kesim tarafından artık çok net ve güçlü bir şekilde duyulduğunu ve bu çalışmaların meyvelerini vermeye başladığını görüyor ve mutlu oluyoruz. Diyoruz ki eğer bir kazanım elde edilmişse bu Sağlık-Sen ile olmuştur. Bundan sonra da Sağlık-Sen ile olacaktır” ifadesini kullandı.

ÖNEMLİ KAZANIMLARIN ALTINA İMZAMIZI ATTIK

Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan ise “Sağlık-Sen, yüklendiği sorumluluğun gereği olarak vefakâr, fedakâr ve cefakâr sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın emanetine sahip çıkmak adına hiçbir sorumluluktan kaçmadan, çalışanların haklı taleplerini dile getirmekte, problemlerin çözüme kavuşması için gayret göstermektedir” diye konuştu. 6. Dönem Toplu Sözleşme süreciyle ilgili bilgi veren Doğan, “6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri başlamadan aylar öncesinden hazırlıklarımıza başlayarak, taleplerimizi belirledik. Bunları sadece belirlemekle kalmadık, alt yapısını, hukuki dayanağını, gerekçelerini hazırlayarak profesyonel bir şekilde masada yerimizi aldık. Ve sonuç olarak önemli kazanımların altına imzamızı attık” dedi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.