Başkan Saygılı çocuklarla yakından ilgileniyor

Başkan Saygılı çocuklarla yakından ilgileniyor
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Çat Kapı” ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Saygılı ziyaretler çocuklar ilede yakından ilgileniyor.OYUNCAK HEDİYE EDİYORKırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,   ...

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Çat Kapı” ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Saygılı ziyaretler çocuklar ilede yakından ilgileniyor.

OYUNCAK HEDİYE EDİYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,    maske, mesafe ve hijyen kuralarına uyarak “Çat Kapı” ziyaretler gerçekleştiriyor. Başkan Saygılı ziyaretlerde çocuklar ile yakından ilgilenip oyuncak veriyor.

SORUNLARI DİNLİYOR

Başkan Saygılı, Kırıkkaleli vatandaşların evlerine konuk olarak sorunlarını dinlemeye devam ediyor.  Saygılı, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümü için talimatlar veriyor.  Saygılı, çat kapı ziyaretlerinde vatandaşlarla ve çocuklar ile yakından ilgileniyor.

TEŞEKKÜRLER

Başkan Saygılı’nın her zaman yanında olduklarını belirten vatandaşlar desteklerinden dolayı teşekkür etti. Çocuklarda  Başkan Saygılı’nın hediyeleri için teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.