Bayramlar, birlik olma ve kenetlenme günleridir

Bayramlar, birlik olma ve kenetlenme günleridir
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kurban Bayramı dolayısıyla Kırıkkale’de ziyaretlerde bulundu birlik beraberlik mesajı verdi.BAYRAMLAR, MİLLETİMİZİN BİRBİRİNE YAKINLAŞTIĞI GÜNLERDİRMeclisin...

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kurban Bayramı dolayısıyla Kırıkkale’de ziyaretlerde bulundu birlik beraberlik mesajı verdi.

BAYRAMLAR, MİLLETİMİZİN BİRBİRİNE YAKINLAŞTIĞI GÜNLERDİR

Meclisin tatile girmesiyle birlikte Kurban Bayramını Kırıkkale’de geçiren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Bayram süresi boyunca şehirde seri ziyaretlerde bulundu. Toplumun her kesimiyle bir araya gelen ve bayramlarını tebrik eden Milletvekili Öztürk, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bayramların milletimizin birbirine yakınlaştığı, kırgınlıkların ve küskünlüklerin bir kenara atılarak kenetlenme günleri olduğuna dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, “Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da ziyaretlerimizi gerçekleştirebilecek, sevdiklerimizle bayramlaşmanın güzelliğini yaşayabileceğiz. İmkânı olanların kesmiş oldukları kurbanlar, imkânı olmayan ya da kısıtlı olanlarla paylaşılacak, bir olmanın, bir olunca daha da diri olmanın, millet olmanın, kardeş olmanın hazzı daha da derinden hissedilecektir. Kimse unutmasın, Türk Milletinin birlik ve beraberlik içerisinde olması halinde başaramayacağı hiçbir şey, üstesinden gelemeyeceği hiçbir güçlük yoktur” diye konuştu.

HEP BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA

Öztürk “Zira bayramlar, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günlerdir. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor, herkese aileleriyle birlikte daha nice bayramlar temenni ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.