Belediye ekiplerinden kar mesaisi

Belediye ekiplerinden kar mesaisi
Kar yağışı Kırıkkale merkezde de etkili olurken, belediye ekipleri karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yapan belediye ekipleri kar yoğunluğu oluşan ara sokaklarda...

Kar yağışı Kırıkkale merkezde de etkili olurken, belediye ekipleri karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yapan belediye ekipleri kar yoğunluğu oluşan ara sokaklarda da çalışmalar gerçekleştiriyor.

KESİNTİSİZ ÇALIŞMA

Kırıkkale Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kar yağışının başladığı ilk günden itibaren sahadaki çalışmalarına başlayan ekipler, kar yağışının devam ettiği saatlerde de kar küreme ve tuzlama çalışmasını sürdürüyor. Şehrin ana arterlerinden başlayan çalışmalar zaman zaman kar yoğunluğunun yaşandığı ara sokaklarda da devam ediyor.

BUZLANMAYA KARŞI ÖNLEMLER

Belediye ekipleri çalışmalarını gece saatlerinde de gerçekleştiriyor. Ekipler yollarda buzlanmaya karşı tuzlama ve solüsyon malzemeleriyle şehir içi yollarda çalışmalar yapıyor. Karla mücadele çalışmalarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kırıkkale Belediyesi “Zaman zaman yoğun kar yağışının etkili olduğu şehrimizde karla mücadele kapsamında yol tuzlama çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.